Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zgrada u plamenu

FOTOGALERIJA Potresni prizori spašavanja iz uništene stambene zgrade, dvije su osobe ubijene

Najmanje dvije osobe poginule su, a 12 je ranjenih u granatiranju stambene zgrade u Kijevu u ponedjeljak ujutro, a ruske snage granatirale su i tvornicu zrakoplova Antonov, objavile su ukrajinske vlasti i najavile da se očekuje novi krug rusko-ukrajinskih pregovora.

Na Telegramu su hitne ukrajinske službe objavile da je pogođena osmerokatnica u četvrti Obolon na sjeveru Kijeva, vjerojatno "topničkom vatrom" te je izazvan požar koji su vatrogasci ugasili, prenosi agencija France presse.

Nešto ranije savjetnik ukrajinskog ministra unutarnjih poslova Anton Geraščenko rekao je dvoje ljudi je poginulo, a troje je hospitalizirano kada je u ponedjeljak ujutro granata pala na stambenu zgradu u glavnome gradu Ukrajine.

Pročitajte i ovo Kemijsko oružje - 3 Svijet u strahu Koristili su se njime u Siriji, a hoće li i u Ukrajini? "Biološko oružje ne zna za granice, ne poznaje vojnika..."

Kijevska gradska uprava objavila je i da su ruske snage granatirale tvornicu zrakoplova Antonov, javlja Reuters.

Novi krug pregovora između Rusije i Ukrajine održat će se u ponedjeljak putem videoveze i počet će u 10.30 po lokalnom vremenu, najavio je Geraščenko.

Rat u Ukrajini iz minute u minutu pratite OVDJE.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene