Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nekoliko teško ozlijeđenih

UZNEMIRUJUĆA SNIMKA Stijena pala na čamce pod vodopadom i ubila šest ljudi, traga se za više od 20 osoba

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Najmanje šest osoba je poginulo, a devet ih je teško ozlijeđeno kada je velika stijena pala na motorne čamce ispod vodopada na jugoistoku Brazila, priopćila je u subotu lokalna vatrogasna služba.

Upozoravamo da su snimke u galeriji uznemirujućeg sadržaja.

Pročitajte i ovo Provjereno: klizište u naselju Pojatno - 5 Donosi Provjereno Žena je otišla u trgovinu, a kada se vratila, puta do kuće više nije bilo... U odronu zemlje u rudniku zlata u Turskoj nestalo najmanje devet rudara Tragedija na istoku zemlje VIDEO Teška nesreća u rudniku zlata: Nestalo najmanje devet rudara. Dok traje potraga, pojavio se novi problem

Kameni blok se iznenada odvojio od zida kanjona i srušio na više čamaca, pri čemu je izazvao ogroman val iznad jezera Furnas u državi Minas Gerais.

Na dramatičnim video snimcima objavljenim na društvenim mrežama mogao se vidjeti točan trenutak kada se kamena masa odvojila i pala na tri čamca što je izazvalo paniku među putnicima koji su promatrali prizor na drugim čamcima. Također, vide se turisti kako viču dok veliki blok kamenja pada u vodu. Najmanje jedan čamac je tom prilikom potonuo, a drugi su odjurili.

Vatrogasci su izvijestili da tragaju za 20 osoba za koje se vjeruje da su nestale. Iz dva čamca na koja su pali dijelovi stijene spašene su 24 osobe, rekao je glasnogovornik vatrogasne službe Pedro Aihara. Ozlijeđeni u nesreći imali su slomljene kosti, a jedna je osoba u teškom stanju u bolnici s ozljedama glave i lica. Još 23 osobe su zbrinute zbog lakših ozljeda, rekao je Aihara.

Obilne kiše koje su padale posljednjih dana na jugoistoku Brazila mogle su olabaviti stijenu, naveli su vatrogasci.

Regija Capitolio u državi Minas Gerais, oko 420 kilometara sjeverno od Sao Paula, svojim stijenama, kanjonom i slapovima koji okružuju jezero Furnas privlači brojne turiste.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene