Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nagrada 25.000 eura

Potraga za opasnim ubojicom u BiH: Dojava građana puno, no niti jedna se nije pokazala točnom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija u Bosni i Hercegovini i u utorak je nastavila potragu za višestrukim ubojicom Edinom Gačićem, koji se već deveti dan uspješno skriva i za sada nema nikakvih pouzdanih informacija gdje bi se mogao nalaziti.

Na terenu su i dalje stotine policajaca iz Federacije BiH i Republike Srpske, a pomažu im i pripadnici Obavještajno-sigurnosne agencije BiH (OSA).

Pročitajte i ovo Požar trgovačkog centra u Sarajevu - 6 Vatrogasci na terenu VIDEO/FOTO Gori trgovački centar u Sarajevu: Vatra zahvatila i hotel, čule se eksplozije Ilustracija Prevareni brojni turisti Rezervirali apartman, a kada su stigli na odredište, shvatili su što se dogodilo: Ništa od bazena, jacuzzija...

Glasnogovornik Ministarstva unutrašnjih poslova SBK Hasan Hodžić rekao je za Klix.ba da se niti jedna dojava građana, koju je policija dosad dobila, nije pokazala točnom. U međuvremenu, policija je počala kontrole u Hercegovačko-neretvanskom i Srednjobosanskom kantonu, prema kojima je u utorak usmjerena potraga za opasnim ubojicom.

Ministar unutarnjih poslova Sarajevske županije Admir Katica, podsjetimo,  ranije je tijekom jutra rekao kako ipak ima napretka, odnosno kako je policija na "vrućem tragu".

"Noćas smo dobili informaciju, 'vrući trag' je u pitanju i nadam se da će nam pomoći. Dobili smo jednu vrlo vrijednu informaciju i nadam se da će uroditi plodom", izjavio je Katica gostujući u programu televizije N1.

Navodno je riječ o jednoj od brojnih dojava koje je policija dobila otkako je upućen apel građanima da prijave sve sumnje koje bi mogle pomoći pronalasku i uhićenju Gačića, koji je prošle subote u mjestu Tarčin, tridesetak kilometara južno od Sarajeva, ubio policajca, a pet dana prije toga u Podorašcu kod Konjica usmrtio je jednoga muškarca.

Brojne dojave koje je policija do sada dobivala više su joj otežale posao nego što su bile od pomoći jer pretrage terena koje su obavljene nisu dale nikakve rezultate.

Kako javlja Klix.ba, vlada Kantona Sarajevo na današnjoj sjednici donijela je Odluku kojom se raspisuje nagrada u iznosu od 50.000 KM za prijavitelja čije informacije dovedu do hapšenja Edina (Muharema) Gačića.

Lokalni mediji prenose kako je potraga trenutačno koncentrirana na područje mjesta Hadžići, na pola puta između Tarčina i Sarajeva.

Stanovnici u obližnjim naseljima i dalje su uznemireni, neki od njih odlučili su da neće slati djecu u škole jer strahuju za njihovu sigurnost sve dok je Gačić na slobodi. (Hina)

 

Aktualno Holivudski kralj transformacija još jednom oduševio! "Čovjek iz sjene" sve je samo ne dosadna politička biografija Čovjek iz sjene (Foto: Profimedia) Čovjek iz sjene (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia Christian Bale i Sibi Blazic (Foto: AFP) Christian Bale i Sibi Blazic (Foto: AFP) Foto: Afp Čovjek iz sjene (Foto: Profimedia) Čovjek iz sjene (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia +0 Čovjek iz sjene (Foto: Profimedia) Preporuke Holivudski kralj transformacija još jednom oduševio! "Čovjek iz sjene" sve je samo ne dosadna politička biografija 1/4 >>

Aktualno 15 "laskavih" suknji koje izgledaju top i uz štikle i uz ravni đon Suknje iz trgovina koje \'laskaju\' ženskoj figuri - 1 Suknje iz trgovina koje \'laskaju\' ženskoj figuri - 1 Foto: Internetska stranica proizvođača Suknje iz trgovina koje \'laskaju\' ženskoj figuri - 4 Suknje iz trgovina koje \'laskaju\' ženskoj figuri - 4 Foto: Internetska stranica proizvođača Suknje iz trgovina koje \'laskaju\' ženskoj figuri - 13 Suknje iz trgovina koje \'laskaju\' ženskoj figuri - 13 Foto: Internetska stranica proizvođača Suknje iz trgovina koje \'laskaju\' ženskoj figuri - 15 Suknje iz trgovina koje \'laskaju\' ženskoj figuri - 15 Foto: Internetska stranica proizvođača Suknje iz trgovina koje \'laskaju\' ženskoj figuri - 10 Suknje iz trgovina koje \'laskaju\' ženskoj figuri - 10 Foto: Internetska stranica proizvođača +10 Suknje iz trgovina koje \'laskaju\' ženskoj figuri - 8 Moda & ljepota 15 "laskavih" suknji koje izgledaju top i uz štikle i uz ravni đon 1/16 >>

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene