Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Intrigantna ljubavna priča

Biografija Brigitte Macron otkriva sočne detalje iz života francuskog predsjednika

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Za nekoliko dana izlazi biografija prve dame Francuske, Brigitte Macron. Pažnju javnosti već su zaokupile neke pikanterije iz njezina privatnog života. Možda je najzanimljivije to što se otkriva da je Emmanuel Macron, kao tinejdžer zaljubljen u svoju profesoricu, napisao roman pun lascivnih detalja.

Gdje god se pojave, Emmanuel Macron i 24 godine starija Brigitte Macron privlače pažnju. Tako je bilo i tijekom ovog posjeta Kini prije nekoliko dana.

Pročitajte i ovo Crveni trg, Moskva - 2 sporne izjave Ruski obavještajci su bijesni, njihov šef ogorčen zbog Macrona: "Guraju svijet na rub nuklearnog rata" Emmanuel i Brigitte Macron i brazilski predsjednik Bolsonar (Foto: AFP) Lajkao uvrede Brigitte Macron posvađala dvojicu predsjednika: "Tužno! Krajnje nepoštivanje prema mojoj supruzi, Brazilke se sigurno srame"

Francusku i svjetsku javnost njihova ljubavna priča ne prestaje intrigirati. A nova biografija prve dame Francuske Republike potvrdit će jednu od glasina koje su se vezale uz njihov odnos.

U knjizi stoji da se Macron u Brigitte zaljubio s 15 godina. Ona je vodila dramsku skupinu u njegovoj srednjoj školi i bila udana.

Tinejdžer Emmanuel tada je dobio nadahnuće i napisao ljubavni roman u kojem je opisivao svoje osjećaje, iako su imena protagonista bila drugačija. Rukopis od oko 300 stranica dao je susjedi da ga natipka. U biografiji ta susjeda roman opisuje kao odvažan i pomalo pornografski.
Primjerak romana ipak nije zadržala za sebe, a postoji li još uvijek, vjerojatno znaju samo Emmanuel ili Brigitte Macron.

Javno je poznato da je Macron do danas napisao dvije knjige koje nisu objavljene jer njima nije bio zadovoljan. A svjetlo dana tijekom predizborne kampanje ugledalo je njegovo djelo Revolucija. Nije on jedini francuski političar s književnim ambicijama.

Premijer Philippe suautor je političkog trilera s brojnim erotskim scenama, a ministar financija Le Maire također je napisao roman s detaljnim opisom vrućeg odnosa glavnih likova.

Knjiga pod imenom "Brigitte Macron, Oslobođena žena" u prodaju kreće za dva dana. Za sada je poznato da će čitatelji doznati i kakvu glazbu voli slušati prva dama. Iz njezina ureda nisu htjeli ništa komentirati.


 Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene