Macronova priča

Prljavi detalji koji će uzburkati duhove: Morao je izraziti ono što je tada osjećao

Brigitte Macron, Emmanuel Macron (FOTO: Profimedia) Brigitte Macron, Emmanuel Macron (FOTO: Profimedia) 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Brigitte Macron, Emmanuel Macron (FOTO: Profimedia) Brigitte Macron, Emmanuel Macron (FOTO: Profimedia) +0 Brigitte Macron (FOTO: Profimedia) Galerija

Knjiga pod nazivom "Brigitte Macron, oslobođena žena" bit će predstavljena 17. siječnja u izdanju kuće L'Archipel.

U biografiji o francuskoj prvoj dami Brigitte Macron koju je priredila novinarka časopisa Closer, Maelle Brun, među ostalim se otkriva da je njezin suprug Emmanuel u vrijeme dok je bio tinejdžer, a ona njegova profesorica i istodobno supruga francuskog bankara, napisao 'pikantnu' priču nadahnutu njihovom romansom.

Pogledaj i ovo Emmanuel Macron Mali je svijet! Francuski predsjednik nije ni slutio da u razred ide s pokćerkom, ona ga baš i nije voljela, a za njega je imala i zanimljiv nadimak

Emmanuel Macron, koji je prošli mjesec navršio 40 godina, u Brigitte se zaljubio kao petnaestogodišnjak za vrijeme dramskih vježbi u srednjoj školi u Amiensu, ne obazirući se na protivljenje svojih roditelja koji vezu sa ženom od njega starijom 24 godine nisu odobravali.
Autorica biografije prikupila je pedesetak priča različitih ljudi koji su poznavali ili poznaju Brigitte, nastojeći je prikazati iz više aspekata. Iz knjige se doznaje i kakav je njezin glazbeni ukus te da sluša razne glazbene žanrove.

Brigitte Macron, Emmanuel Macron (FOTO: Profimedia) Brigitte Macron, Emmanuel Macron (FOTO: Profimedia)

Knjiga pod nazivom "Brigitte Macron, oslobođena žena" bit će predstavljena 17. siječnja u izdanju kuće L'Archipel.

"Emmanuelova priča koja se spominje u biografiji odvažno je djelo s pomalo prljavim detaljima. Naravno, imena nisu ista, no čini mi se da je on jednostavno morao izraziti ono što je tada osjećao", kazala je neimenovana obiteljska susjeda iz Macronova rodnog Amiensa za časopis Closer.

Brigitte Macron, Emmanuel Macron (FOTO: Profimedia) Brigitte Macron, Emmanuel Macron (FOTO: Profimedia)

"Nije riječ o autoriziranoj biografiji", rekla je autorica Brun, dodavši da prva dama nije izravno povezana s njezinim projektom, već je uputila pitanja njezinu kabinetu te dobila odgovore na temelju kojih je biografija nastala.

"Kopija je, naravno, poslana kabinetu Brigitte Macron", rekla je autorica djela, dodavši da Brigitte nije sačuvala kopiju priče sadašnjega supruga.

Brigitte Macron (FOTO: Profimedia) Brigitte Macron (FOTO: Profimedia)
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene