Obavijesti Video Pretražite Navigacija
"k nozi"

Dario Juričan o napadu Madžara na Milanovića: "Sutra će svima donijeti medvjedića i tortu. To mu najbolje ide"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjedničin savjetnik Tomislav Madžar nakon jučerašnjeg sučeljavanja predsjedničkih kandidata verbalno je napao Zorana Milanovića. Vikao mu je da se može sramiti nakon što je Milanović spomenuo tvrtku Leona Sulića koja je propala, a u čijem je Nadzornom odboru sjedila i Kolinda Grabar-Kitarović.

Kandidat koji je ispao u prvom krugu predsjedničkih izbora Dario Juričan na društvenim je mrežama komentirao ispad predsjedničina savjetnika Tomislava Madžara nakon jučerašnje debate na HRT-u. Nakon sučeljavanja Kolinde Grabar-Kitarović i Zorana Milanovića Madžar je verbalno napao kandidata SDP-a.

Pročitajte i ovo Dario Juričan Nakon izlaznih anketa Juričan najavio daljnje planove i zahvalio glasačima: "Kriminalci, hvala! Uzet ću Zagrebački holding!" Dario Juričan Uopće se ne šali Dario Juričan kod javnog bilježnika ovjerio svoja predizborna obećanja: "Korumpirao sam vas, a sad vi odradite posao za mene"

Juričanovu objavu prenosimo u cijelosti:

"MADŽAR, K NOZI!
Mog nesuđenog savjetnika za zakup Ureda predsjednika i nošenje plišanih medvjedića Tomislava Madžara malo je večeras ponijelo. Sutra će svima donijet medvjedića i tortu. To mu najbolje ide..."

Juričan je je time aludirao na to da je predsjednica po Madžaru 2017. godine Milanu Bandiću poslala plišanog medvjeda dok se u bolnici oporavljao od plućne embolije, a prošle godine mu je zajedno s predsjedničinim suprugom Jakovom uručio rođendansku tortu.

 

MADŽAR, K NOZI! Mog nesuđenog savjetnika za zakup Ureda predsjednika i nošenje plišanih medvjedića Tomislava Madžara malo je večeras ponijelo. Sutra će svima donijet medvjedića i tortu. To mu najbolje ide...

Posted by Želim biti Milan Bandić predsjednik RH on Thursday, 2 January 2020

 

Milanović je nakon izlaska sa sučeljavanja spomenuo tvrtku Leona Sulića koja je propala, a u čijem je Nadzornom odboru sjedila i Kolinda Grabar-Kitarović. Nakon toga ga je verbalno napao njezin savjetnik Tomislav Madžar, koji mu je rekao: "Sram vas može biti." Kasnije se ispričao i rekao da mu je žao zbog ispada.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene