Obavijesti Video Pretražite Navigacija
GRAĐANI ODLUČUJU

Škoro na biralištu: ''Ja se nadam da ćemo se izboriti za to da ta promjena bude ono što je u duhu i u tradiciji Zagrepčana''

Tomislav Tomašević, kandidat stranke Možemo!, i Miroslav Škoro, kandidat Domovinskog pokreta, obratit će se tijekom večeri javnosti. No ujutro nakon glasanja dali su izjave Eni Dumenčić.

Birališta su se zatvorila u 19 sati, a po izlaznim anketama Tomislav Tomašević osvojio je 68,27 posto, dok je Miroslav Škoro dobio po prvim izlaznim anketama 31,73 posto.

''Nadam se velikoj izlaznosti. Vrijeme je dobro, to nekad može biti i dobro i loše, ali ipak su ovo stvarno povijesni izbori. Novi gradonačelnik Zagreba će biti. Građani će odlučiti tko će to biti'', rekao je Tomašević.

Pročitajte i ovo Lokalni izbori, ilustracija Iz minute u minutu Pogledajte kako su glasali vaši susjedi, općina, selo, grad, županija

Pročitajte i ovo Miroslav Škoro reakcije iz izbornih stožera Škoro nakon izbornog poraza čestitao Tomaševiću i poručio: "Mi sigurno dolazimo, tako mi Bog pomogao"

''U ovom drugom krugu ja se nadam da ćemo se izboriti za to da ta promjena bude ono što je u duhu i u tradiciji Zagrepčana i hrvatskoga naroda'', izjavio je ujutro Škoro.

 

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene