Obavijesti Video Pretražite Navigacija
uoči izbora

Borjana Krišto otkazala razgovor uživo u Dnevniku Nove TV: "Iz njenog stožera tvrdili da ima temperaturu, ali..."

Borjana Krišto, kandidatkinja za hrvatsku članicu Predsjedništva BiH trebala je u petak gostovati u Dnevniku Nove TV. No gostovanje je naprasno otkazala.

Uoči nedjeljnih izbora u susjednoj Bosni i Hercegovini, novinar Mario Jurič trebao je u Livnu u razgovoru uživo u Dnevniku Nove TV ugostiti kandidatkinju za hrvatsku članicu Predsjedništva BiH, Borjanu Krišto. Međutim, gospođa Krišto nenajavljeno je otkazala intervju, sat vremena prije nego što se intervju trebao održati.

Pročitajte i ovo Borjana Krišto, Andrej Plenković Konstituiran Dom naroda Plenković se sastao s Krišto: ''Potrebno je izmijeniti izborni zakon kako bi se onemogućilo preglasavanje'' Slika nije dostupna Slijede ozbiljne reforme Krišto imenovana predsjedateljicom Vijeća ministara BiH: "Brz dogovor dokaz je da je moguća suradnja"

Iz njenog stožera javili su da je Krišto bolesna. 

"No ubrzo nakon toga dobio sam fotografiju policijskog vozila ispred kuće obitelji Krišto, a koja je snimljena danas. U ovom trenutku nema službene informacije zašto je policija tu", javio je Jurič.

Kako se doznaje, istog dana je jedan od kandidata za Predstavnički dom parlamenta FBiH ispred kuće Krišto snimio video i iznio niz navoda na račun Krišto. Postoji mogućnost da je sama obitelj zbog toga pozvala policiju.

Izbori u nedjelju

"Sutra je predizborna šutnja, izbori su u nedjelju. Prijavilo se oko 70 tisuća birača iz dijaspore i oko 5700 iz Hrvatske. Čuli smo i poruke premijera Andreja Plenkovića i predsjednika Zorana Milanovića, kojima potiču Hrvate da izađu na izbore", javio je Mario Jurič.

"Krišto je kandidatkinja hrvatskih stranaka, i odmjerit će snage sa Željkom Komšićem za fotelju hrvatskog člana Predsjedništva BiH", dodao je Jurič.

Od nedjelje, 2. listopada Dnevnik Nove TV možete pratiti od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene