Obavijesti Video Pretražite Navigacija
UTVRĐUJU SE OKOLNOSTI

Teškoće u Zagrebu: Zbog problema s curenjem plina na benzinskoj postaji privremeno bio obustavljen promet dijelom Zagrebačke avenije

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebačka policija izvijestila je da je zbog tehničkih poteškoća na benzinskoj postaji u Rudešu došlo do problema prilikom istakanja plina pa je neko vrijeme preventivno za promet bio zatvoren dio Zagrebačke avenije.

Zbog tehničkih poteškoća nešto nakon 18 sati na benzinskoj postaji u Rudešu, Zagrebačka avenija, došlo je do problema prilikom istakanja plina, izvijestila je zagrebačka policija.

Pročitajte i ovo Policija, ilustracija Drama na Črnomercu Lažno prijavio da je ispred trgovačkog centra postavljena bomba: Policija ga uhvatila Ilustracija Neujednačena primjena Policija oduzela 1148 vozila: U nekim dijelovima Hrvatske ćete proći gore, evo o čemu to ovisi

Iz preventivnih je razloga stoga privremeno bio obustavljen promet Zagrebačkom avenijom od raskrižja s Rudeškom u smjeru zapada. Utvrđuju se sve okolnosti, nakon čega će biti poznato više detalja.

Nešto prije 19:30 zagrebački vatrogasci objavili su kako je istjecanje plina zasutavljeno te da će promet biti uskoro pušten. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene