Obavijesti Video Pretražite Navigacija
O imovinskim karticama ministara

Premijer Plenković novinare uči poslu: "Vaš posao je da prenosite ono što je relevantno za građane"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Premijer Andrej Plenković poručio je da ministar Damir Krstičević neće biti smijenjen zbog problema oko imovinske kartice. Također, premijer je rekao da je to tema koja je passé i da bi se novinari trebali baviti bitnijim stvarima.

Premijer ne odbacuje mogućnost da su afere oko imovinskih kartica podmetanja izravno vezana uz izbore u stranci.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković, Predsjednik Vlade Republike Hrvatske Govorio i o obnovi Plenković poslao poruku BiH pa poručio: "Naša flota jedna je od najvažnijih na Mediteranu" Predsjednik HDZ-a Andrej Plenković na predstavljanju izbornog programa - 2 predstavljen program Plenković otkrio tko su iznenađenja na listama HDZ-a: Objavio koliko će podići plaće i mirovine

"Imate vi ljude koji imaju puno vremena. Ne rade ništa, nego gledaju kako podmetati drugome i prenositi trivije, a ne baviti se bitnim. Da se više prenosi ono što mi radimo za Dubrovačko-neretvansku županiju, grad Vukovar, za Vukovarsko-srijemsku županiju, ne bi bilo nebitnih tema", rekao je premijer.

Na njegove mu je tvrdnje novinarka Dnevnika Nove TV Paula Klaić Saulačić odgovorila: "Dobro, to vam je posao da radite za gradove i državu."

"Nije, nije. Moj posao je da radim, ali je vaš posao da prenosite ono što je relevantno za građane", uzvratio je premijer.

Nakon toga ga je Klaić Saulačić ponovno upitala o imovinskim karticama ministara: "Što ćete na kraju s imovinskim karticama? Hoćete li razmišljati o nekom novom sustav? Ok, razgovarali ste s gospodinom Krstičevićem i on ostaje ministar, ali što dalje. Hoće li se ovo opet ponavljati?"

"Svako treba ispuniti imovinsku karticu kako piše u formularu", rekao je premijer te zaključio: "To su teme koje su passé."

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene