Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

obilne kiše

Grmljavinsko nevrijeme zahvatilo jug Istre: U samo dva sata više od 11 tisuća munja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nedjeljno prijepodne u Istri obilježilo je nestabilno vrijeme uz lokalne grmljavinske pljuskove koji su ponajviše zahvatili Pulu, Medulin i Premanturu.

Prema podacima istarskog meteo portala Istramet, u noći sa subote na nedjelju najviše kiše palo je na Rovinjštini gdje se nakon dva sata razvila izolirana grmljavinska ćelija.

Pročitajte i ovo Poplave u Dubaiu - 2 Nezapamćeno nevrijeme Ujedinjeni Emirati saniraju štetu: Najmanje jedna osoba poginula, zračni promet otežan Tuča u Sloveniji hladna fronta VIDEO Dijelove Slovenije poharala tuča, objavljena snimka kako se hladna fronta kreće prema Hrvatskoj

Meteorološka postaja u Rovinjskom Selu pritom je zabilježila 32 milimetra kiše, ona u Rovinju 31 milimetar, a u obližnjem Kanfanaru palo je obilnih 26 milimetara kiše po metru četvornom.

"Nove grmljavinske ćelije razvile su se prijepodne, a na moru južne Istre i kod Brijuna zabilježene su dvije pijavice", navodi Istramet i dodaje kako je oko 10 sati iznimno snažna grmljavinska ćelija "iznjedrila" više od 11 tisuća munja u samo dva sata u jugozapadnoj Istri. (Hina)

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene