Obavijesti Video Pretražite Navigacija
uhićen 36-godišnjak

Velika zapljena osječke policije: Pronašli gotovo 3,5 tone duhanske melase, na tisuće komada tableta, gelova i bombona za smirenje, potenciju...

Osječko-baranjska policija je jučer, 22. prosinca, pronašla veću količinu duhanske melase i tableta u domu, drugim prostorijama i vozilu u vlasništvu 36-godišnjaka u Tenji.

Policajci su pretragom pronašli i oduzeli 3414 kilograma duhanske melase, 300 komada tableta ''bensedin'', koje se nalaze na popisu opojnih droga, te razna sredstva za potenciju, i to: 110.335 komada tableta, 77.450 komada gelova, 965 bombona, 35 komada doza u spreju, 2100 komada kapsula, 351 komad paste, 5341 komad šumećih tableta, 200 komada guma za žvakanje, 19 manjih bočica meda i 230 komada ulja.

Pročitajte i ovo Klinički bolnički centar Split Puštena kući Djeca završila u bolnici nakon što su pojela perece: Sve istražuju policija i inspekcija Ilustracija Kaznena prijava Na aerodromu u Zadru uhvaćeno dvoje mladih Rusa: Policija odmah posumnjala da nešto nije u redu

Nakon pretrage policijski službenici uhitili su 36-godišnjaka zbog sumnje da je počinio kazneno djelo Nedozvoljena trgovina i Neovlaštena proizvodnja i promet drogama.

"Dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 36-godišnjak počinio kazneno djelo "Neovlaštena proizvodnja i promet drogama", opisano u članku 190. stavku 2. i "Nedozvoljena trgovina" opisano u članku 264. st. 1. Kaznenog zakona te nadležnom državnom odvjetništvu podnosimo kaznenu prijavu", objavila je policija.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene