Obavijesti Video Pretražite Navigacija
OBJAVLJENI DETALJI

U teškoj nesreći kod Našica poginuo mladić: Drugi se bori za život, još dvojica su ozlijeđena. Jedan od njih je hrvatski vojnik

U prometnoj nesreći kod Našica smrtno je stradao 20-godišnji mladić, a još tri osobe su teško ozlijeđene, među kojima je jedna u životnoj opasnosti. Jedan od ozlijeđenih mladića pripadnik je Hrvatske vojske, a u trenutku nesreće nije bio u službi.

Teška prometna nesreća dogodila se oko ponoći u noći s petka na subotu u Klokočevcima kod Našica.

Pročitajte i ovo Stravična prometna nesreća kod Stare Gradiške - 1 Teška prometna nesreća Vozač kamiona bio je drogiran? Probio rampu na granici i pokosio kolonu vozila - među nastradalima i šestero djece Prometna policija, ilustracija Tragedija kod Bjelovara Prometna nesreća na obilaznici: U sudaru poginuo vozač traktora

U slijetanju automobila s ceste poginuo je 20-godišnji putnik, a tri su osobe teško ozlijeđene.

Teške tjelesne ozljede zadobili su 26-godišnji vozač i 20-godišnji putnik, dok je 21-godišnji putnik zadobio tješke tjelesne ozljede opasne po život. Svi su odvezeni u bolnicu gdje je, nažalost, oko 01:30 sati preminuo 20-godišnjak.

Nesreća se dogodila u trenutku kada je osobni automobil, kojim je upravljao 26-godišnji vozač, dolaskom do oštrog zavoja, zbog neprilagođene brzine stanju kolnika, izgubio kontrolu nad vozilom, sletio s kolnika te udario u betonsko-željeznu ogradu obližnje kuće, rekao je Hini glasnogovornik Policijske uprave Zoran Kon.

Očevid na mjestu nesreće obavili su nadležno Općinsko državno odvjetništvo i očevidna ekipa Policijske uprave, a tijekom očevida promet je tekao otežano jednim kolničkim trakom, navode u policiji.

Pripadnik HV-a

Jedan od ozlijeđenih mladića pripadnik je Hrvatske vojske, izvijestili su iz MORH-a uz napomenu da se utvrđuju okolnosti događaja.

"Pripadnik Hrvatske kopnene vojske, polaznik specijalističke vojne obuke, zadobio je teške tjelesne ozljede u prometnoj nesreći civilnog vozila koja se dogodila u noći 30. listopada 2021. oko 01:00 sati u mjestu Klokočevci kraj Našica. Nesreća se dogodila izvan službe", izvijestili su dodavši da je ozlijeđeni pripadnik Hrvatske vojske zbrinut u KBC-u Osijek.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene