Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Priveden

Gospodine, kakvi su vam ovo bomboni? U Zračnoj luci Zagreb uhitili Brazilca u švercu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Od Sao Paola preko Pariza pa sve do Zagreba u kozmetičkim proizvodima i omotima bombona državljanin Brazila (32) skrivao je kokain.

Sumnja se da je 32-godišnjak početkom srpnja po prethodnom dogovoru na području Sao Paola od nepoznatih osoba preuzeo avionske karte za putovanje na relaciji Sao Paolo - Pariz - Zagreb, 1000 eura te šest bočica kozmetičkih proizvoda. U njima se nalazio kokain pakiran u više vrećica ukupne težine oko 1500 grama. Uzeo je i dvije vrećice bombona unutar kojih su se nalazila 43 paketića ispunjena kokainom ukupne težine oko 927 grama umotana u omote od bombona.

Pročitajte i ovo Screenshot Vrijedan teret VIDEO Talačka kriza na brodu punom kokaina: Jedan švercer ubio drugoga i bacio ga u more, ostale zatočio Ilustracija Završio u pritvoru Prodavao kokain uz odgodu plaćanja: Policija ga uhvatila na djelu, a onda su mu pretražili stan

Policija piše kako je osumnjičeni 10. srpnja avionom sletio u Zagreb. Kokain je preko Međunarodnog graničnog prijelaza prokrijumčario u Republiku Hrvatsku skriven u osobnoj prtljazi.

"To je je otkriveno prilikom provođenja nadzora u zračnoj luci. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku dok je kaznena prijava podnesena Općinskom državnom odvjetništvu u Velikoj Gorici", zaključuju u policiji.

U Zračnoj luci Zagreb policija je i početkom srpnja spriječila 22-godišnju državljanku Brazila u krijumčarenju jednog kilograma kokaina.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene