Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Detalji policije

Ubojstvo u Čavlima blizu Rijeke: Puškom ubio suprugu? U kući pronašli još oružja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija je objavila detalje ubojstva na području Čavala blizu Rijeke.

69-godišnji muškarac, osumnjičen da je u srijedu navečer u naselju Podrvanj na području Čavala, puškom ubio 47-godišnju suprugu, predan je pritvorskom nadzorniku.

Pročitajte i ovo Ilustracija Otac sve gledao Snimka na kojoj brat ubija sestru šokirala je zemlju: S ocem ju je godinama silovao, građani su bijesni Prometni policajci lažno izdavali kazne za prekršaje Podignuta prijava Kakva akcija! Dvojica policajaca vozačici USKOK-ova auta pokušali naplatiti nepostojeći prekršaj

Policija je pretražila njegov dom, vozilo i ostale prostorije te pronašla i oduzela dva ručno rađena pištolja i šest komada streljiva, koje je imao bez dozvole.

Po završetku kriminalističkog istraživanja protiv osumnjičenog 69-godišnjaka podnesena je kaznena prijava Županijskom državnom odvjetništvu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela ubojstva i dva kaznena djela nedozvoljeno posjedovanje, izrada i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari. Osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku, priopćila je PU primorsko-goranska.

Na fotografijama snimljenima na mjestu događaja vidljiva je odbačena puška, koja je tijekom očevida označena kao dokaz.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene