Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Božićni čudak

Slavi Božić svaki dan i sada želi oženiti drvce?!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Andya Parka zbog njegove privrženosti Božiću i svemu što isti nosi, većina prijatelja smatra ludim.

Naime, 47-godišnji Britanac jednostavno obožava Božić i slavi ga svaki dan već 17 godina. Sada mu je palo na pamet da oženi božićno drvce i papirom potvrdi svoju ljubav.

Pročitajte i ovo Ilustracija Krvav Božić 14-godišnjak ubio sestru jer su se posvađali oko božićnih poklona: Njezina je beba sve gledala u kolicima Slika nije dostupna Pronašli način Ovo se dogodi kada osoblje poznate televizije radi na Božić

'Volim svoje božićno drvce najviše na svijetu i zato ga želim oženiti. Već imam prsten, no još nisam siguran na koju grančicu ću ga staviti. Sad mi je najveći problem pronaći vikara koji će obaviti ceremoniju', kazao je za Sun.

>> Drvce možete i iznajmiti, i to ukrašeno

>> Za Božić okitio stabljiku marihuane

Pojeo 6 tisuća božićnih ručkova

Također je kazao kako drvce posjeduje samo dvije godine, no da osjeća kako mu je najbolji prijatelj te da mu nikad neće dosaditi gledati ga nasred dnevnog boravka. Božić je počeo slaviti davne 1993. godine i vjeruje se kako je od tada pojeo oko 6 tisuća božićnih ručkova, iako je zbog recesije u posljednje vrijeme malo smanjio doživljaj trošenja.

Naime, nekad je za tjednu kupovinu namirnica trošio više od 4 tisuće kuna da bi se taj iznos u posljednje vrijeme prepolovio.
No, od nekih običaja ne odustaje pa zato svako popodne otvori šampanjac i pogleda govor kraljice Elisabeth.
Kad su ga upitali kako je njegov fetiš zapravo krenuo odgovorio je da se jednog lipanjskog dana toliko loše osjećao da je izvadio božićne ukrase i shvatio da mu ritual zapravo pomaže.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene