Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Ne sviđa mi se'

Muškarac doživi i 100 orgazama dnevno

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Posljednje dvije godine, Dale Decker dnevno doživi 100 orgazama, ali ni u jednom ne uživa.

Dale Decker (37) iz Wisconsina u SAD-u, prvi je muškarac koji je javno progovorio o svom iskustvu sindroma stalne genitalne uzbuđenosti.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Izgubio nekadašnju funkciju Znanstvenici objasnili čemu danas ženama služi orgazam Slika nije dostupna Čarolija prirode Čarobna gljiva: Žene koje ju pomirišu dožive snažan orgazam

Ovo stanje mu se javilo u rujnu 2012. godine nakon što je ozlijedio disk kralježnice prilikom ustajanja sa stolca. Samo na putu do bolnice tijekom ozlijede, doživio je pet orgazama, piše Daily Mail.

Prema medicinskoj literaturi, trauma pelvičnih živaca može potaknuti hipersenzitivnost na tom području.

VIDEO Muškarci, upoznajte svoju konkurenciju!

Dale se boji da bi orgazam mogao doživjeti u javnosti, pa više niti ne izlazi iz kuće. 'Zamislite da ste na očevom pogrebu, klečite pred njegovim lijesom i opraštate se od njega, a pri tom doživite devet orgazama. Za to vrijeme cijela vaša obitelj stoji iza vas. Nikada više ne poželite doživjeti orgazam', rekao je Dale.

Jednom mu se to dogodilo u trgovini. 'Oko mene je bilo 150 ljudi i svi su buljili u mene', ispričao je.

Decker živi sa suprugom April i dva sina Christian (12) i Tayten (11). Iako April radi sve što može kako bi suprugu pružila podršku, kaže da je teško živjeti s njegovim stanjem.

'U teškoj smo situaciji jer on ne može raditi i brinuti za obitelj, a ja osjećam da je cijeli teret na meni. Uzrujava me i to što ne radimo ono što bi muž i žena trebali raditi', rekla je April. Dodaje kako zbog njegovog stanja sada spavaju u različitim krevetima.

Iako pati od gotovo stalne erekcije, Dale sa suprugom rijetko vodi ljubav. 'Ovo je ozbiljno medicinsko stanje i nadam se da će dobiti pomoć koju očajno treba', rekla je dr. Dana Harris, ginekologinja koja je većinom radila sa ženama koje pate od tog stanja

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene