Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Oglas

Tvrtka MK Group donirala milijun eura za pomoć obiteljima i vrtićima u Adria regiji kroz projekt „Podrška obitelji“

PR
PR Foto: PR
MK Group uručila pomoć novim roditeljima u tvrtki i obilježila završetak projekta donacija za 20 vrtića

MK Group, zajedno sa AIK Bankom, izdvojila je skoro 95.000 eura za zaposlene u Hrvatskoj, Srbiji i Sloveniji, koji su se tijekom 2023. godine ostvarili u ulozi roditelja. S ciljem pružanja podrške zaposlenima koji u tekućoj godini dobiju dijete, novčane subvencije za 163 novorođene bebe svečano su uručene na tradicionalnom događaju u okviru regionalnog, društveno odgovornog programa „Podrška obitelji“. Ovaj program obuhvaća različite aktivnosti namijenjene djeci, mladima i obiteljima, a samo ove godine, povodom jubileja 40 godina poslovanja MK Group u regiji, za njih je izdvojeno milijun eura. Ovogodišnji program obilježile su i donacije za 20 vrtića u Adria regiji, za koje je izdvojeno ukupno 680.000 eura.

Ove godine smo postali bogatiji za čak 163 bebe naših kolega, za koje smo izdvojili ukupni iznos od blizu 95.000 eura. Za sedam godina trajanja programa „Podrška obitelji” osigurali smo pomoć za preko 900 obitelji i 1.460 beba naših zaposlenih. U godini jubileja, u kojoj je MK Group proslavila 40 godina postojanja, donirali smo milijun eura za podršku roditeljstvu, od čega je 680.000 eura izdvojeno za renoviranje i opremanje 20 vrtića u Adria regiji“, rekla je Aleksandra Stojanović, direktorica korporativnih poslova tvrtke MK Group.

MK Group je ove godine izdvojila 80.000 eura za vrtiće u Hrvatskoj, a novčana sredstva u iznosu od po 40.000 eura primili su vrtić u Šibeniku i budući vrtić na Braču, u općtini Nerežišća.

 

Mihailo Janković, generalni direktor MK Group, zahvalio se rukovodstvu predškolskih ustanova na suradnji u realizaciji projekata koji su doprinijeli kvalitetnijim uvjetima za boravak, igru i edukaciju najmlađih članova našeg društva. „Na ovaj način slavimo nove generacije, jer su one naša budućnost”, poručio je Janković.

Program „Podrška obitelji“ pokrenut je 2017. godine kao interni program, sa željom da se nagrade zaposleni koji u tekućoj godini dobiju prinovu, a zatim je proširen donacijama ustanovama i organizacijama koje pružaju podršku mjerama obiteljske politike, roditeljstvu i najmlađim članovima našeg društva. MK Group u Hrvatskoj posluje u okviru svoje Tourism & Real Estate divizije koja obuhvaća Hotel Kempinski Adriatic, Golf teren Adriatic i Skiper Resort, a od ove godine, također u Savudriji, posjeduju i luksuzni Petram Resort & Residences.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene