Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Čarolija prirode

Čarobna gljiva: Žene koje ju pomirišu dožive snažan orgazam

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na muškarce gljiva nema takav učinak, dapače njima samo smrdi, međutim lukavi pripadnici snažnijeg spola su se već snašli i predložili da se od ekstrakta te gljive prave parfemi.

Gljiva koja pripada obitelji Dictyophora, ali zasad još nema naziv, ponovo je zaokupila pažnju javnosti jer su dvojica medicinskih znanstvenika, John Halliday i Noah Soule, potvrdili da kod velikog broja žena njezin miris izaziva spontani i snažan orgazam.

Pročitajte i ovo Ilustracija Šok u Susjedstvu Snimka oralnog seksa učenika šestog razreda zaista postoji: Policija ispituje sve okolnosti Ilustracija Neviđeni skandal u susjedstvu Školom se širi snimka oralnog seksa učenika šestog razreda: Sve istražuje policija, oglasila se i ravnateljica

Neobična je gljiva prvi puta pronađena 2001. godine, no na žalost svih žena koje bi je voljele posjedovati sad i odmah, do nje nije baš lako doći jer se formira na ostacima lave na Havajima.

Nezadovoljna glumica: 'Zašto se uvijek gleda moj izraz lica tijekom orgazma?'

Za gljivu kažu da je neugodnog mirisa, no prema rezultatima do kojih su došli Halliday i Soule, kod otprilike pola ispitanica je izazvala snažan orgazam čim su je pomirisale poput cvijeta.

Na muškarce nema takav učinak, dapače muškarcima samo smrdi, međutim lukavi pripadnici snažnijeg spola su se već snašli i predložili da se od ekstrakta te gljive prave parfemi.

U čemu je tajna te gljive još nije 100% jasno, ali prema spoznajama do kojih su spomenuti znanstvenici došli, čini se da njezin miris kod žena potiče otpuštanje neurotransmitera baš kao i tijekom seksa. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene