Obavijesti Video Pretražite Navigacija
DJ PETE TONG NASTUP U HRVATSKOJ

Legendarni engleski DJ Pete Tong na oduševljenje mnogih nastupa u Hrvatskoj

PR
PR
Aktualno Galerija PR PR PR PR +0 PR Galerija 1/3 >>
Engleski superstar DJ Pete Tong dolazi u Hrvatsku. Jedan je ovo od najpoznatijih svjetskih DJ-a elektroničke glazbe, a na radost brojnih fanova ovog će ljeta nastupiti u bračkom klubu 585.

Aktualno Galerija PR PR PR PR +0 PR Galerija 1/3 >> Velika je ovo vijest s obzirom da Tong ne nastupa prečesto, a posebno u našim krajevima. Jedan je od onih glazbenika za kojeg kažu da je kralj utjecaja. Njegov glazbeni pravac godinama je vodilja mnogim DJ zvijezdama, a posebno mjesto u povijesti radija i elektroničke glazbe zauzima njegov tjedni radio show na BBC1 Essential Selection.

Iako je otvoren tek prošle godine, klub 585 našao se na stranicama regionalnih i svjetskih magazina kao jedan od najbolje uređenih klubova na otvorenom. Pete Tong jedna je od zvijezda koja će zasigurno ovog ljeta klub i destinaciju Bol na Braču ponovno pozicionirati kao mjesto vrhunske svjetske zabave. Uz Tonga koji nastupa 24. kolovoza, tijekom ljeta potvrđeni su i nastupi DJ zvijezda Terry Francisa i Mahmut Orhana. Sezona 2018. počinje 9. srpnja uz Ultra Brač regata party.

PR PR

Pete Tong, engleska voditeljska i DJ legenda, svoj utjecaj na klupsku dance glazbu stvarao je posljednjih 20 godina. Najpoznatiji glas BBC Radia 1, svoju je popularnost stekao vodeći najslušanije emisije poput Essential Mix i Essential Selection u kojima je predstavljao najbolje svjetske DJ-e i producente, a većina singlova koji su prošli kroz njegovu emisiju postali su svjetski hitovi.

Nakon vladanja londonskom i europskom dance scenom preselio se u Los Angeles te vrlo brzo pokrenuo vlastiti brand Clear Channel Entertainment's Evolution, a koji se sluša na 90 različitih radio postaja diljem SAD-a. Osim emisije, Tong nastupa i po svim prestižnim svjetskim festivalima i klubovima od Miamia do Las Vegasa, dok su njegovi nastupi na Ibizi postali legendarnima.
 
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene