Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Šest kilometara

Kako bi brže stigao na posao, svaki dan prepliva jezero!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedan učitelj s jugozapada Kine, kako bi brže stigao na posao, svaki dan prepliva jezero.

Li Liangming profesor je fizike u jednoj školi u kineskom gradu Chongqingu. Kako bi došao na posao prvo trči jedan kilometar od svoje kuće do jezera Hanfeng, piše AP. Tada svu svoju odjeću pakira u vodonepropusnu torbu, zagrijava se desetak minuta te potom uskače u jezero kako preplivao otprilike tri kilometra do druge obale na kojoj se nalazi škola u kojoj radi.

Pročitajte i ovo Nikola Miljenić - 4 Glavni cilj Najbolji hrvatski plivač želi na Olimpijske igre: Nakon povijesnog rezultata nastavlja se borba za Pariz Slika nije dostupna Trenirao četiri i pol godine Britanac preplivao La Manche u 70-oj

>> Roditelji 5-godišnjakinji dopustili da pliva s morskim psima!

Njegov pothvat svakodnevno prate znatiželjni građani. 'Vidim ga svaki dan kako pliva. Nama je svima tako hladno, nosimo nekoliko slojeva odjeće, no čini se kako njemu hladnoća ne smeta', kaže jedan od promatrača.

Li svaki dan pliva 40 minuta u jednom i isto toliko u drugom smjeru. Kaže kako je zahvaljujući tome izliječio probleme dišnog sustava, a stekao je i popularnost među svojim učenicima koji kažu kako mu se dive zbog hrabrosti i duha.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene