Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Javnost na nogama

Roditelji 5-godišnjakinji dopustili da pliva s morskim psima!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon što su na YouTube stavili snimku svoje 5-godišnje kćeri kako pliva s morskim psima David i Elana Barnes našli su se na udaru javnosti zbog 'neodgovornog roditeljstva'.

Njih dvoje međutim, to ne brine. Za vrijeme gostovanja u emisiji 'Good Morning America' Barnesovi su izjavili kako je 'život prekratak' i da bi ponovno 5-godišnjoj Anaiji dozvolili istu stvar.

Pročitajte i ovo Cijene ekskurzija; ilustracija - 1 Cijene samo rastu Sezona krizmi, pričesti, maturalaca i ekskurzija - sve je poskupjelo: Pogledajte na čemu se ne štedi Ilustracija Napad iz dubine Dronovi snimili 50 morskih pasa: U dva dana izgrizli su pet ljudi, jednog muškarca i u plićaku

>> Evo što se dogodi surferima koji daskaju tamo gdje ne smiju

9-minutna video snimka s YouTubea postala je senzacija na internetu, a javnost je podijeljena. Dok ih jedni optužuju da su neodgovorni roditelji, drugi ih hvale zbog 'avanturističkog duha'.

Na video snimci se može vidjeti kako Anaia pliva s nekoliko različitih vrsta morskih pasa u društvu instruktora i nekoliko odraslih. Elana je na YouTubeu napisala: 'Plivali smo s morskim psima koji nisu agresivni, no svejedno je bilo vrlo uzbudljivo'.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene