Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pod nož

Operacija po operacija: Estetski kirurg napravio sebi 'savršenu ženu'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Put do savršenstva očito postoji i čini se kako je potrebno 'samo' baciti se pod nož nekoliko puta. To je dokazao bračni par Matlock iz Los Angelesa.

David Matlock poznati je estetski kirurg iz Los Angelesa koji žiteljicama tog grada pruža, kako se priča, najbolju vaginoplastiku, estetsku operaciju poznatu i kao 'pomlađivanje vagine'. Kad mu je na konzultacije došla pacijentica Veronica kaže kako se zaljubio na prvi pogled, piše Huffington Post.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Oružani obračun Ubio plastičnog kirurga jer mu je loše operirao veliki nos Slika nije dostupna 'Uvijek ih fotografiram' Kirurg tijekom operacije pacijentici slikao genitalije

>> Htjela veće grudi, a nakon operacije ostala biljka

Zaprosio je već na prvom spoju, a čim je rekla da odlučio je modelirati prema vlastitim preferencijama. Očito je smatrao kako žena u koju se zaljubio ima potencijala postati apsolutno savršenom ženom, a tko bi joj u tome mogao pomoći ako ne njezin novi dečko - estetski kirurg.

Tako je Veronica nekoliko puta išla pod nož, a mahom se radilo o liposukcijama i to - brade, bedara, ruku, ali i o povećanju stražnjice te dakako, pomlađivanju vagine.

Iako je redovito šalje na operacije, Veronica ipak kaže kako vjeruje da je David voli baš takvu kakva jest.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene