Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Trebao vožnju

Usred noći zvao policiju i vrištao da će ga ubiti medvjedi, tražili ga i helikopteri, a onda je priznao što se dogodilo

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Policija, vatrogasci i hitna pomoć tragali su za muškarcem ozlijeđenim u napadu medvjeda. Nakon dva sata potrage u koju su poslali i helikopter, pronašli su 46-godišnjaka - neozlijeđenog.

Hitne službe Zapadne Virginije 22. rujna su dobile zastrašujući poziv. Čovjek je nazvao i rekao da ga je napao medvjed te da ga drugi medvjedi sada okružuju. Vrištao je: "Molim vas, pomozite mi!" Muškarac, kasnije identificiran kao 46-godišnjak iz Ohija, rekao je da misli da će umrijeti.

Nakon dva sata potrage u kojoj su sudjelovali policija, vatrogasci i medicinsko osoblje muškarac je pronađen - neozlijeđen. Bio je pijan i samo je očajnički želio izaći iz šume, piše Insider.

Pročitajte i ovo Pretresi na Kosovu akcija na Kosovu VIDEO Specijalci i oklopna vozila na ulicama zbog navodnog šefa srpskih terorista: Pretresi na više lokacija, upali i u bolnicu

Muškarac je, navodi se u kaznenoj prijavi koju je protiv njega podnijela policija, dispečerima rekao da hoda danima, da će mu se mobitel ugasiti, da oko njega kruže medvjedi i da će umrijeti.

Nekoliko jedinica poslano je da ga pokušaju locirati. Angažirana je i državna policija koja je u potragu poslala helikopter.

Pročitajte i ovo Putin i Trošev preuzimanje kontrole VIDEO Putin se sastao s bivšim zapovjednikom Wagnera: "Znate koja su pitanja koja treba unaprijed riješiti"

U razgovoru s dispečerima muškarac je i dalje vrištao, govorio da ima ozljedu glave i da krvari te da ga medvjedi vrebaju. Spomenuo je i da je pio. Jedinice koje su ga tražile koristile su svjetla za hitne slučajeve i sirene u nadi da će prestrašiti medvjeda i pomoći muškarcu da pronađe njih.

Pročitajte i ovo Ilustracija Umrli ili nestali Mediteran je grobnica: Više od 2500 ljudi izbrisan je gotovo svaki trag, željeli su samo jedno

Nakon dva sata potrage, od oko 3 do 5 sati ujutro, pronašli su ga.

Što je policija pronašla

46-godišnjak je odbio medicinsku pomoć i rekao da je "samo želio vožnju iz šume", stoji u izvješću policije.

Pročitajte i ovo Ilustracija Val nasilja Krvavi rat na ulicama Švedske, premijer zove vojsku u pomoć: ''Nijedna zemlja u Europi nije ovo doživjela''

"Nije krvario i nije izgledalo kao da ima vidljive ozljede", navodi se, a policija je istaknula i da je bio ekstremno pijan te je rekao da mu je žao što su gubili vrijeme, ali je "morao pobjeći iz šume".

Pročitajte i ovo Provjereno: Marinela - 5 Kakav obrat! Za Marinelu prikupljen ogroman iznos, dobila vrhunsku skrb! "Nisam se nadala da će biti toliko, nama taj novac ne treba, samo za njeno zdravlje"

Christian R. Leonhardt iz Brecksvillea u Ohiju optužen je zbog lažnog prijavljivanja hitnog slučaja. Za to kazneno djelo predviđene su velike novčane kazne, do oko 500 eura, a može čak dobiti i zatvorsku kaznu do šest mjeseci zbog lažnog prijavljivanja hitne situacije ili pozivanja spasilačke službe pod lažnim okolnostima.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene