Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uspješna potraga

Nakon tri dana potrage HGSS pronašao nestalu 80-godišnjakinju

Nestala Štefanija Deak
Nestala Štefanija Deak Facebook/HGSS
Aktualno Galerija Štefanija Deak Štefanija Deak Foto: Facebook/HGSS Štefanija Deak Štefanija Deak Foto: Facebook/HGSS Nestala Štefanija Deak Nestala Štefanija Deak Foto: Facebook/HGSS +0 Štefanija Deak Galerija 1/4 >>
Pripadnici Hrvatske gorske službe spašavanja pronašli su 80-godišnjakinju koja je nestala u ponedjeljak, kada se udaljila iz obiteljskog doma.

HGSS je objavio da su nakon tri dana potrage kod Virovitice pronašli nestalu ženu. Kako su za DNEVNIK.hr potvrdili iz policije, radi se o Štefaniji Deak koja je nestala u ponedjeljak iz mjesta Turanovac u blizini Virovitice, kada se udaljila iz obiteljske kuće.

Pročitajte i ovo Ubijena studentica iz Osijeka Detalji slučaja Šef policije tvrdi da je njihov kolega studenticu Mihaelu ubio slučajno: "Hvalio se, vadio pištolj, repetirao..."

Kako doznajemo, žena je pronađena živa, a prevezena je u bolnicu, gdje će liječnici utvrditi ima li kakvih ozljeda. Nestala žena pronađena je nedaleko od mjesta gdje je stanovala.

"U tri dana potrage, na terenu je bilo preko stotinu tragača, potražni K9 timovi sa psima, bespilotne letjelice i quad vozila", kažu iz HGSS-a.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene