Obavijesti Video Pretražite Navigacija
u dobrom je stanju

Strava u Beogradu: U kontejneru kod groblja u vrećici pronašli tek rođenu bebu u vrećici, prevezli je u bolnicu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na terenu su hitna pomoć i policija. Pronađenu bebu prevezli su u bolnicu, a više o njezinom stanju znat će se nakon progleda liječnika.

U beogradskom naselju Žarkovu, u blizini groblja pronađena je ostavljena beba, javlja Blic. Prema prvim informacijama, dijete je dobro, a Hitna ga je odvezla u Sveučilišnu dječju kliniku. Radi se o tek rođenom djetetu.

Pročitajte i ovo Donald Trump i Jared Kushner Velika ulaganja Zet Donalda Trumpa planira graditi luksuzne nekretnine u susjedstvu Skrnavljenje erdutskog groblja - 1 Užas u Erdutu Napravili kaos na groblju, najgori stradala posljednja počivališta dviju djevojčica: "To može samo nečovjek napraviti"

Kako saznaje Blic bebu je pronašao čovjek koji je jutros šetao psa i išao baciti smeće u kontejner. Beba je bila u kontejneru, u otvorenoj vrećici, a iznad nje je bio otvoren kišobran.

Plač djeteta čula je i susjeda u obližnjoj zgradi oko pet ujutro, ali nije tome pridavala značaj jer je mislila da se radi o bebi iz susjedstva. Kasnije je čula muškarca kako viče da je pronašao bebu.

Glasnogovornica bolnice za spomenuti je list kazala kako će više informacija o djetetovom stanju imati nakon pregleda koji je u tijeku.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene