Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Izbor za osobu godine

Nova Trumpova blamaža? Uredništvo uglednog časopisa demantiralo njegov tvit

Trump je lani proglašen osobom godine (Foto: AFP)
Trump je lani proglašen osobom godine (Foto: AFP) Foto: Afp
Predsjednik SAD-a Donald Trump na Twitteru je objavio kako ga je uredništvo časopisa "Time" obavijestilo da će vjerojatno biti izabran za osobu godine.

"Časopis Time zvao me da me obavijeste kako ću VJEROJATNO biti proglašen osobom godine, baš kao i lani, ali da moram pristati na intervju i snimanje. Odgovorio sam im kako "vjerojatno" nije dovoljno dobro i odbio ponudu. Svejedno, hvala", napisao je Trump.

Pročitajte i ovo Joe Biden Predsjednikov govor Joe Biden: "Od dva kandidata za predsjednika, jedan je prestar i mentalno nesposoban" Slika nije dostupna ''Podijeljene američke države'' TIME IZABRAO Osoba godine je Donald Trump

Uredništvo časopisa ga je ubrzo demantiralo te su na svom Twitteru poručili kako Time ne komentira izbor za osobu godine do njegova objavljivanja 6. prosinca, javlja Sky News.

Oglasio se i bivši urednik časopisa Richard Stengel:

"Žao mi je što vam to moram reći, ali 'VJEROJATNO' znači da vi NISTE Osoba godine. Samo su htjeli dogovoriti snimanje. Ipak, siguran sam kako još uvijek čuvate onu lažnu naslovnicu."

Referirao se pritom na članak u Washington Postu koji otkriva kako nekoliko golf-klubova u Trumpovu vlasništvu u svojim prostorijama ima lažnu verziju naslovnice časopisa s njegovom fotografijom i lažnim afirmativnim naslovima.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene