Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uvrijedio njegovu postrojbu

Snajperist koji je ubio 255 ljudi nokautirao bivšeg američkog guvernera

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Chris Kyle, pripadnik elitne postrojbe američkih marinaca, još je uvijek u središtu pažnje.

Nakon što su svjetski mediji prenijeli njegove ispovijesti u objavljenoj knjizi 'Američki snajper', Kyle je u intervjuu za američki radio SiriusXM progovorio i o jednoj tučnjavi u baru.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Motiv nepoznat On je ubio najpoznatijeg američkog snajperista! Slika nije dostupna Na streljani Ubijen najpoznatiji američki snajperist

Jedan od slušatelja nazvao je u emisiju uživo i voditeljima istaknuo kako se Kyle fizički obračunao s gorljivim zagovornikom teorija zavjere Jessejem Venturom.

Ventura je vrlo osebujna osoba, još osebujnije životne karijere, koja se protezala od vojske, profesionalnog hrvanja, politike, medija do glume. Ventura je od 1999. do 2003. godine bio i guverner Minesote.

Kyle je sam rekao kako ga je udario zbog toga jer mu je Ventura u lice rekao kako SEALsi zavrjeđuju biti ubijeni Američkiu akciji. Dodao je kako mu Ventura nije uzvratio udarac. U priloženom videu pogledajte kako je događaj opisao čovjek koji je snajperom smaknuo 255 osoba i napisao knjigu o tome.


Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene