Obavijesti Video Pretražite Navigacija
ZLOČESTI PILOT

"Šmrkao sam kokain s grudi jedne djevojke": Pohvalio se kolegici stjuardesi i dobio otkaz, aviokompanija otkazala let

Prostitutka (Ilustracija: iStock / Getty Images Plus)
Prostitutka (Ilustracija: iStock / Getty Images Plus) iStock / Getty Images Plus
Aktualno Galerija Prostitutka (Ilustracija: iStock / Getty Images Plus) Prostitutka (Ilustracija: iStock / Getty Images Plus) Foto: iStock / Getty Images Plus Avion Avion Foto: Getty Images +0 Ilustracija Galerija 1/3 >>
Priznanje kolegici stjuardesi skupo ga je koštalo. Nakon razuzdanog provoda pilot je dobio izvanredni otkaz. Aviokompanija je otkazala let.

"Bio sam jako zločest dečko", napisao je britanski pilot svojoj kolegici stjuardesi. Nakon toga je dobio otkaz. Naime, Mike Beaton, oženjeni otac jednog djeteta, imao je slobodnu noć u Johanesburgu nakon čega je trebao kao kopilot letjeti za London.

Noć je proveo na razuzdanoj zabavi gdje je šmrkao kokain s golih grudi žena, uživajući u alkoholu. O tome se, nakon toga, pohvalio kolegici stjuardesi koja ga je prijavila nadređenima. Oni su pak hitno otkazali let iz Johanesburga za London, što je kompaniju British Airways koštalo oko 100.000 funti, piše The Sun

Beaton je suspendiran i vratio se idućeg dana kući u London kao putnik. Ondje je testiran na droge, a kad je rezultat stigao pozitivan, dobio je izvanredni otkaz.

Pilot je u porukama opisao što se sve događalo burne noći zbog koje je dobio otkaz. U jednom je noćnom baru upoznao dva lokalna muškarca, Velšanku na odmoru i "mladu španjolsku ptičicu". Nakon nekoliko sati pijenja, grupa se preselila u hotelski bar te na kraju završila u apartmanu jednog od muškaraca iz kluba.

"Velšanka je odlučila da joj mogu biti dečko, a Španjolka se spetljala s jednim od lokalaca koji joj je na kauču lizao grudi. Djevojke su potom plesale u toplesu, a onda je stigao kokain", pohvalio se Beaton.

"Jedan od lokalaca ponudio mi je nekoliko crta kokaina", napisao je. "Onda smo raspravljali s čijih grudi bi to bilo najbolje povući. I to je priča o tome kako sam završio šmrčući kokain s grudi jedne djevojke u Johanesburgu", napisao je. 

"Ostao sam kod Velšanke i prašio se s njom satima (tu je valjda kokain odigrao svoje), nakon čega sam bio tako u komi da nisam mogao podići glavu", navodi u jednoj od svojih poruka. 

Pročitajte i ovo Kubanski vojnici - 1 plaćenici u potrazi za boljim životom Prevareni i očajni, idu u rat za Rusiju: "Potpisali smo ugovor s vragom, a vrag ne dijeli slatkiše"

Izvor iz British Airlinesa kazao je da je zbog ovog slučaja čitava kompanija bila u šoku. Kad su ga na aerodromu Heathrow testirali, alkohola više nije bilo u Beatonovu organizmu, ali droge jest.

"Beaton više nikada neće letjeti", kazao je izvor iz BA-a i dodao da putnici niti u jednom trenutku nisu bili u opasnosti. Kompanija je potvrdila da pilot više ne radi za njih, piše The Sun. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene