Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Strah na crnogorskim ulicama

Potresna ispovijest Cetinjanke: "Kćeri su mislile da je rat. Rekla sam im da se snima film"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon nezapamćenog masakra u Cetinju, koji se dogodio u petak poslijepodne kada je 34-godišnji Vuk Borilović ubio desetero ljudi, među kojima i dvoje djece, progovorila je i jedna majka koja je djecu uvjeravala da se snima film.

U masakru u Cetinju 34-godišnji Vuk Borilović ubijen je nakon što je prethodno usmrtio deset susjeda, među kojima i dvoje djece, a teško je ranio njih šestero.

"Ubio nam je cijelo susjedstvo, pet kuća je prazno", rekla je plačući M. J. koja je s kćerima u dobi od šest i osam godina izbjegla smrt.

"Čula sam buku i izašla kroz prozor sa svojim kćerima. Borilović se nije skrivao, hvatao je koga je htio prvo ubiti. Zaustavio se pred našom kućom, raširio ruke i pozvao mog muža kojeg nije bilo. Onda se okrenuo prema nama i povikao: 'Izađite, pi*ke, gdje ste se sakrile?'. Nisam se mogla pomaknuti od straha, nisam mogla disati. Toliko sam se uplašila da nisam ni pomislila zvati policiju.

Susjed ih je ipak nazvao. Čuli su se pucnjevi, nekad bliže, nekad dalje. Odmaknula sam djecu od prozora. Razmišljala sam uhvatiti ih za ruke i pobjeći ili ostati unutra", prisjeća se M. J.

"Kćeri su mislile da je počeo rat"

Najviše se bojala da će ubojica razvaliti vrata, kao što je to napravio dvjema susjedama. "Onda sam vidjela da je odjurio uz ulicu pa se pojavio jedan policajac koji je krenuo za njim. Kasnije su ga odnijeli ranjenog. U međuvremenu se pojavio taj čovjek, Kaluđerović. On ga je ubio. Kad sam čula prve pucnjeve, zvala sam s prozora upomoć, da mi bilo tko odvede djecu što dalje", rekla je M.J za Novu.rs.

Pucnjava je odzvanjala sat vremena, a M. J. kaže da su njezine kćeri mislile da je počeo rat. "Rekla sam im da ne brinu, da se snima film. Međutim, tri dana kasnije, mlađa kći mi je rekla kako joj je žao što se to dogodilo. Djeca znaju, ne možemo ih prevariti", zaključila je M.J.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene