Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bizarno

Novinar u meksičkom parlamentu pokazao tijela i tvrdi da su to izvanzemaljci: "Ovo je prvi put"

Aktualno Galerija Jesmo li sami? - 5 Jesmo li sami? - 5 Foto: DNEVNIK.hr Jesmo li sami? - 6 Jesmo li sami? - 6 Foto: DNEVNIK.hr Jaime Maussan, novinar i ufolog Jaime Maussan, novinar i ufolog Foto: DNEVNIK.hr Tamara Vrančić Sokač, predsjednica udruge Trag Tamara Vrančić Sokač, predsjednica udruge Trag Foto: DNEVNIK.hr +4 Damir Marjanović, Institut za antropologiju Galerija 1/9 >>
Novinar je u meksičkom parlamentu pokazao "tijela" i tvrdi da su to izvanzemaljci. Da stvar bude bizarnija, sve je objavljeno dok se u Kongresu raspravljalo o novom zakonu u zračnom prometu.

Vanzemaljci u meksičkom kongresu! Ne radi se o znanstveno-fantastičnom filmu, nego su ondje doista predstavljena dva tijela za koja se tvrdi da ne vuku porijeklo sa Zemlje. Da stvar bude bizarnija, sve je objavljeno dok se u Kongresu raspravljalo o novom zakonu u zračnom prometu.

Fosilizirana tijela koja podsjećaju na filmske vanzemaljce pronađeni su 2017. u Peruu, a stara su navodno 700 i 1800 godina. Imaju po tri prsta na ruci, izdužen, neobičan oblik glave i bademaste oči.

Na posebnoj sjednici meksičkog Kongresa izložena su dva navodna fosilizirana izvanzemaljska tijela.

Navodna tijela bila su izložena u staklenim vitrinama, a predstavio ih je novinar i samoprozvani ufolog Jaime Maussan. On tvrdi da su dopremljena iz Cusca u Peruu.

"Ovo je prvi put da se izvanzemaljski život predstavlja u takvom obliku i mislim da postoji jasni pokazatelj da imamo posla s neljudskim primjercima", rekao je Jaime Maussan, novinar i ufolog. 

"Rentgenska snimka pokazala je da jedno tijelo u sebi ima jajašca, ali i implatate vrlo rijetkog metala osmija. Sve to, Tamari koja se dugo bavi vanzemaljima nije strano. Vjeruje da su pohodili Zemlju prije ljudi", dodao je. 

"Sad je tu i vojska, sad je to sve autentično, međutim i dalje jedna tema, a po meni najbitnija, koja se tiče vanzemaljskih otmica, nje se nitko ne dotiče, nje nema, a ona govori o naravi tih bića znatno više, nego kad vidimo jedan ovakav skelet koji je eto sad nešto nevjerojatno. Meni nije nevjerojatno", poručuje Tamara Vrančić Sokač, predsjednica udruge Trag.

Pročitajte i ovo Ilustracija SVI ŽELE BITI MRŠAVI Tiranija vitkosti: Lažni lijekovi za mršavljenje preplavili Europu, sadrže šećernu vodu, teške metale, otrov za štakore...

Teško bi bilo povjerovati da smo doista sami u svemiru, tvrde i znanstvenici, ipak oni više vjeruju stručnim publikacijama, nego medijskim senzacijama, makar dolazile i iz jednog kongresa. Damir Marjanović, Institut za antropologiju kaže da je to analizirano i istraženo. 

"Tu piše da je to analizirano i istraženo na jednom od vodećih meksičkih univerziteta, bilo bi dobro da vidimo tko je analizirao, koji laboratorij, kako su ustanovili tih 30 posto koji se spominju u članku o DNA koji ne mogu povezati ni sa jednom živućom vrstom i kojom živućom vrstom da bude konkretnije", napominje. 

Činjenica da je u Mexicu govorio i bivši marinac, pilot Ryan Graves, za fizičara Božidara Kemića dovoljno je jamstvo da se radi o ozbiljnoj priči. Graves je nedavno i u američkom kongresu svjedočio o naprednim tehnologijama i bićima koja nisu sa Zemlje.

"Znači nije samo nekakva scenografija, e sad možemo diskutirati o namjerama čitavog tog događaja, ovako sve nalikuje meni na performans, ali o očito se tu radi o nekakvim malo dubljim stvarima koje treba sagledati u kontekstu ovih zbivanja, svjedočenja u Američkom kongresu 26.7.", kaže.

Da je događanje u meksičkom kongresu povezano sa svjedočenjima u američkom uvjerena je i Tamara, koja zaključuje da se priprema teren za objave poput one da u svemiru ipak nismo sami.
 

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene