Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ispred ugostiteljskog objekta

VIDEO Drama u susjedstvu, muškarac se zalio zapaljivom tekućinom: Policajac ga pokušao spriječiti, on zapalio obojicu

Ilustracija
Ilustracija Foto: Afp
U mjestu Bila kod Viteza jutros je muškarac zapalio i sebe i policajca.

Muškarac (32) jutros se oko 4:15 zalio zapaljivom tekućinom na parkingu jednog ugostiteljskog objekta u mjestu Bila kod Viteza. Kada mu je policajac prišao i pokušao ga spriječiti da se zapali, on je zalio i policajca nakon čega je upalio vatru. Obojica su zadobili opekotine.

Pročitajte i ovo Milorad Dodik obrana želi Schmidtovo svjedočenje Nastavljeno suđenje Dodiku, a on poručio: "Ovo je namješteni politički proces" Iris Žerić, koordinator kampa Lipa Migrantski kamp Lipa Nakon što je razbijen krijumčarski lanac koji je zarađivao milijune eura Dnevnik Nove TV doznao što se događa u kampu pored granice s Hrvatskom: "Ima ih na svakom koraku"

"Dana 4. 6. 2023. godine oko 4 sata i 15 minuta prilikom intervencije policijskih službenika na parking prostoru ugostiteljskog objekta u mjestu Bila, općina Vitez, muškarac rođen 1991. godine iz Viteza posuo je zapaljivom tekućinom sebe i jednog policijskog službenika nakon čega je istu zapalio", za Dnevni avaz je potvrdio MUP BiH.

"Obojici je zbog opeklina pružena liječnička pomoć. Odmah su pušteni na kućno liječenje, a muškarac je lišen slobode te se protiv njega poduzimaju zakonom propisane mjere i radnje", dodao je Hasan Hodžić, glasnogovornik MUP-a.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene