Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zarada sa strane

Prepoznao policajku koja ga je zaustavila: "Ne možete me uhititi, vidio sam vam intimne dijelove tijela"

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Policijska uprava Minneapolisa istražuje policajku nakon što ju je muškarac kojeg je zaustavila prepoznao s njezina računa na popularnoj platformi za odrasle OnlyFans.

Policajka iz Minneapolisa, čiji identitet nije javno objavljen, ima profil na stranici OnlyFans na kojoj objavljuje pornografske fotografije i videozapise za mjesečnu naknadu. Tijekom vikenda, vozač koji je zaustavljen tijekom prometne blokade rekao je da je nakon 10 minuta razgovora s policajkom shvatio da je bio pretplaćen na njezinu stranicu na OnlyFansu pet mjeseci.

Pročitajte i ovo Ilustracija prevarili je lažni policajci Žena (81) ostala bez više desetaka tisuća eura! Policija upozorava: "Takvi postupci se provode u bankama"

"Ne možete me uhititi, vidio sam vam intimne dijelove tijela", rekao je vozač, a prenosi Insider.

Također je rekao da ne može "poštovati" nju ili policijsku stanicu za koju radi nakon što je vidio snimke.

Pročitajte i ovo Narges Mohammadi Narges Mohammadi Osuđena na 31 godinu zatvora i 154 udarca bičem: Nobelovu nagradu za mir dočekala je u zatvoru

Sada se istražuje je li službenica profilom na stranici prekršila kodeks ponašanja. Prema etičkom kodeksu za provedbu zakona Minnesote, službenici moraju "čuvati privatni život neokaljanim kao primjer svima."

Pročitajte i ovo Ugroženi javanski nosorozi dobili mladunče ima ih samo 81 Sreća na Javi: Jedna od najugroženijih vrsta na svijetu dobila mladunče

Policijska uprava Minneapolisa objavila je da istražuju navode o kršenju pravila.

Glasnogovornik gradonačelnika Minneapolisa Jacob Frey rekao je da će na šefu policije biti da utvrdi postoje li kršenja pravila, ali da gradonačelnik "nema problema" s njezinim golišavim fotografijama koje naplaćuje.

Pročitajte i ovo Ilustracija PRIOPĆENJE POLICIJE Mladu Albanku u Zagrebu oteli iz zaručnikove kuće, određen im pritvor

Pročitajte i ovo Canva/Brian Morrison Bez kontrole "Upomoć, oteo me moj automobil!" vikao je muškarac prije nego što se zabio u policijski kombi

Prošli tjedan srednjoškolska profesorica iz Missourija rekla je da je poslana na odmor nakon što su službenici otkrili da je svoju plaću nadopunjavala s računom OnlyFans. Tvrdi da je zarađivala dodatnih do 10.000 eura mjesečno i nije požalila što se pridružila toj internetskoj stranici. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene