Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Ne mogu disati'

VIDEO Je li ovo najveći idiot među vozačima? 'Njegov potez je nesmotren i glup'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iako ga je djevojka molila da odustane, mladi Britanac imena Jack odlučio je napraviti ono što je naumio.

Na internetu se pojavio video mladog Britanca koji se u automobilu svoje djevojke odlučio priključiti automobilskoj utrci. 'Idiotski tinejdžeri rade budale od sebe', naslov je objavljenog videa, a mladićev potez mnogi su opisli nesmotrenim i glupim, piše Daily Mail.

Pročitajte i ovo Utrka Holjevka Tradicionalna utrka Holjevka zatvara promet dijelom Zagreba: Pogledajte alternativne pravce Lampioni na mjestu ubojstva u Splitu Predan u pritvor Policija objavila sve detalje ubojstva iz Splita, pred sud ide i napadačev brat

Oh là là! Francuz 'prašio' 247 km/h na sat po Dalmatini!

Histerična djevojka pokušavala je mladog vozača Jacka odvratiti od sulude ideje - bezuspješno. Ignorirao je njezine molbe, te ostao na stazi na koju je ušao i nastavio voziti smijući se. Ranije je uspio zaobići sigurnosne provjere, a u jednom trenutku prestravljena djevojka poručuje mu da ne može disati. Njezino raspoloženje nije dijelila osoba koja je sjedila na stražnjem sjedalu i cijeli pothvat snimala, pritom se dobro zabavljajući.

Vozač kamiona gledao pornografiju pa se zabio u auto i usmrtio djevojku

'Jack, ako ti je stalo do mene, molim te prestani, ne sviđa mi se ovo. Uništit ćeš moj auto', bile su riječi djevojke koja je u nekoliko navrata pokušala zgrabiti volan.

Snimka je na YouTube-u pregledana gotovo 200 tisuća puta. Mladić je na kraju našao izlaz i napustio stazu na kojoj su se utrkivale VW Bube.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene