Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Pričao sam s Milanovićem, imamo plan C. Popišali su se na sve nas"

Goražde: Trojica poginula u neobilježenom minskom polju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvojica policajca i jedan pripadnik civilne zaštite Federacije BiH poginuli su u subotu ujutro u minskom polju kod sela Mašići u okolici Goražda u istočnoj Bosni.

Policijski izvori iz Goražda potvrdili su kako su sva trojica nastradala kada su ušla u minsko polje koje nije bilo obilježeno.

Pročitajte i ovo Eksplozija u restoranu u Kini nesreća u Kini, ima poginulih VIDEO Snažna eksplozija u restoranu uhvaćena na kameri: Pogledajte trenutak užasa Pad zrakoplova u Nashvilleu Tragedija u Nashvilleu Avion pao na autocestu pa eksplodirao: "Poginulo je pet osoba, sreća što nije udario u zgradu"

Policija je prethodno u jutarnjim satima dobila informaciju o postojanju dosad nepoznatog minskog polja pa su policajci i pripadnici civilne zaštite krenuli na teren kako bi informaciju provjerili i osigurali prostor. Međutim, zalutali su u minsko polje i nagazili na minu, a pri njenom aktiviranju sva trojica su poginula.

Policija obavlja očevid, a poduzimaju se i mjere kako bi se tijela nastradalih izvukla s nepristupačnog terena.

Ovo je treća takva nesreća u BiH u posljednjih tjedan dana. Trojica pirotehničara poginula su u ponedjeljak i utorak u razminiranju terena u sjevernoj Bosni.

Oko četiri posto teritorija BiH zagađeno je minama, a od kraja rata u minskim poljima poginulo je 480, a ranjeno je 1140 ljudi.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene