Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Čudo u Britaniji?

Djevojčici narasli novi bubrezi!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kada su britanskoj djevojčici otkazali bubrezi , liječnici koji su je namjeravali operirati otkrili su da joj rastu novi.

Angel Burton patila je od bolnih bubrežnih infekcija od rođenja do pet godina, kada su liječnici zaključili da mora na hitnu operaciju. Ali ubrzo su otkrili da djevojčica ima četiri bubrega, od čega su dva bila novo izrasla.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Upola brže Volvo namjerava razvijati nove modela za svega 20 mjeseci Slika nije dostupna Objavljene fotografije Formiran novi otok: Još je vruć, a nestat će za nekoliko mjeseci

Novi bubrezi preuzeli su ulogu starih, što znači da je uspješno izliječena od otkazivanja bubrega. Sada, tri godine poslije, Angel ima osam godina, u dobroj je formi, a njezina je obitelj zahvalna na čudu koje joj je promijenilo život. 'Čudo' se dogodilo jer Angel ima rijetko stanje poznato pod nazivom 'dupli bubrezi'.

Liječnici smatraju kako je posljednje skeniranje propustilo zabilježiti dodatne bubrege jer su bili na onim starima. 'To je pravo čudo. Apsolutno je zadivljujuće da ni jedan od njezinih ranijih skenova nije zabilježio nove bubrege. Sretni smo što imamo Angel zdravu', rekla je njezina majka Claire Burton.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene