Obavijesti Video Pretražite Navigacija
"O, Bože"

VIDEO Šok u studiju: Debata kandidata za britanskog premijera prekinuta jer se voditeljica onesvijestila

Liz Truss i Rishi Sunak, ilustracija
Liz Truss i Rishi Sunak, ilustracija Foto: Afp
Televizijska debata dvoje kandidatata za nasljednika Borisa Johnsona na dužnosti britanskog premijera u utorak je iznenada prekinuta pošto se voditeljica onesvijestila.

Ministrica vanjskih poslova Liz Truss, favoritkinja za novu čelnicu Konzervativne stranke i bivši ministar financija Rishi Sunak iznosili su svoje programe kada se čuo glasni udarac u studiju.

Pročitajte i ovo Alissa Carlson Schwartz pred kamerama VIDEO Voditeljica se onesvijestila usred javljanja uživo: Program naglo prekinut Silvija Luks U 79. godini Preminula Silvija Luks, jedno od najprepoznatljivijih televizijskih lica proteklih desetljeća

Debata, koju su uživo prenosili Talk TV i list The Sun, naprasno je prekinuta, a kamere su se usmjerile na Truss koja je bila vidno zabrinuta. "O Bože", rekla je.

Talk TV je objavila da je voditeljica Kate McCann pala u nesvijest.

"Iako je s njome sve u redu, liječnik je savjetovao da ne nastavljamo s debatom. Ispričavamo se gledateljima i slušateljima", napisala je Talk TV na Twitteru.

Prije iznenadnog prekida, Truss i Sunak su se najviše sukobljavali oko poreza i proračuna i što bi učinili da se smanje troškovi života.

Pobjednik izbora, u kojima će sudjelovati nešto manje od 200.000 članova Konzervativne stranke, znat će se 5. listopada.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene