Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vraćao se s festivala

Radio nered pa završio iza rešetaka: Britancu koji je pokušao otvoriti vrata na letu iz Zadra određen istražni zatvor

Aktualno Galerija Uhićeni Britanac - 3 Uhićeni Britanac - 3 Foto: Jure Miskovic / CROPIX Party na Zrću Party na Zrću Foto: DNEVNIK.hr Zatvor Britancu koji je radio nered na letu, ilustracija - 1 Zatvor Britancu koji je radio nered na letu, ilustracija - 1 Foto: DNEVNIK.hr Zatvor Britancu koji je radio nered na letu, ilustracija - 2 Zatvor Britancu koji je radio nered na letu, ilustracija - 2 Foto: DNEVNIK.hr +2 Zatvor Britancu koji je radio nered na letu, ilustracija - 3 Galerija 1/7 >>
Britancu koji je pokušao otvoriti vrata aviona na letu iz Zadra određen je jednomjesečni istražni zatvor.

Britancu koji je pokušao otvoriti vrata aviona na letu iz Zadra u London određen je jednomjesečni istražni zatvor zbog opasnosti od bijega i ponavljanja kaznenog djela.

Podsjetimo, 27-godišnjak je nakon incidenta u avionu priveden, a prema policajcima je bio agresivan te je jednoga lakše ozlijedio. Mladić se vraćao s Hideout festivala koji se održao na Pagu.

Policija o drogi na Hideoutu

Policija je tijekom trajanja festivala elektronske glazbe na plažama Zrće i Katarelac zaplijenila 12.338 tableta ecstasyja, 716 grama MDMA, 185 grama kokaina, 1,5 kilograma ketamina i 620 grama marihuane, izvijestilo je u ponedjeljak Ravnateljstvo policije.

Policija dodaje da je u akciji, provedenoj od 24. do 30. lipnja, zaplijenila 460 grama punila i tri digitalne vage, a privremeno je oduzeto 52.985 eura i 1785 britanskih funti.

Nadodaje da je devet osoba kazneno prijavljeno zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela iz domene zlouporabe opojnih droga, do kojih je osam britanskih državljana i jedan hrvatski, a također je izdano 52 prekršajna naloga na temelju kojih je naplaćeno 23.694 eura novčanih kazni.

Pročitajte i ovo Drama u avionu pod utjecajem opijata? VIDEO Drama na letu iz Zadra: Pokušao otvoriti vrata aviona

Ravnateljstvo policije ističe da su policijski službenici PU ličko-senjske i PU zadarske proveli ukupno osam kriminalističkih istraživanja te 10 pretraga stanova i drugih prostorija.

Pročitajte i ovo Veliki broj Britanaca na Zrću - 4 Festival glazbe Mladi Britanci preplavili Zrće, mještani podijeljeni: "Neki ljudi su tu došli raditi nerede, ne možemo govoriti o turizmu"

Policija navodi da su u jednom slučaju uporabljena sredstva prisile tjelesna snaga i sredstva za vezivanje nad državljaninom Ujedinjenog Kraljevstva zbog narušavanja javnog reda i mira.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene