Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Veliko iskustvo

United Media imenovala Natašu Buljan direktoricom razvoja scenarija: "Radujem se izazovima i prilikama"

Nataša Buljan
Nataša Buljan Foto: DNEVNIK.hr
United Media imenovala je Natašu Buljan direktoricom razvoja scenarija.

United Media, vodeća medijska kompanija u jugoistočnoj Europi, imenovala je Natašu Buljan direktoricom razvoja scenarija.

Nataša je karijeru započela u oglašavanju kao copywriter, nakon čega je bila kreativna direktorica mnogih uspješnih reklamnih kampanja. Godine 2013. surađivala je na scenariju kriminalističke dramske serije Počivali u miru za HTV te radila kao scenaristica na hit dramskoj seriji Nove TV Stella.

Pročitajte i ovo PR Oglas Ministarstvo mora, prometa i infrastrukture kroz EU fondove sufinanciralo je niz infrastrukturnih projekata kojima smo razvili i povezali Hrvatsku

Nataša se pridružila Novoj TV kao voditeljica Odjela za razvoj sadržaja nakon rada na hit telenoveli Čista ljubav (2017. - 2018.), čija je bila autorica i glavna scenaristica. Od tada je bila koautorica te vodila razvoj na nekoliko uspješnih projekata za Novu TV.

"Nataši želim dobrodošlicu na novu poziciju u grupi United Media. Njezin dugogodišnji angažman na Novoj TV i sveukupno iskustvo zapaženi su i visoko cijenjeni. Drago nam je što će sada voditi razvoj novih formata u svim zemljama u kojima United Media posluje", rekla je Aleksandra Subotić, izvršna direktorica United Medije.

Pročitajte i ovo Prosvjedi seljaka u Njemačkoj - 3 Seljaci izazvali kaos VIDEO Počeli povijesni prosvjedi u jednoj od najmoćnijih europskih država, tvrtke panično zovu radnike: "Ne krećite na posao!"

"Čast mi je preuzeti ulogu direktorice razvoja scenarija, u kojoj ću nadzirati razvoj fikcije u osam različitih zemalja. Poticat ću kreativnost, suradnju i inovativnost u našem timu. Veselim se stvaranju zanimljivog sadržaja koji će zainteresirati brojne gledatelje. Radujem se izazovima i prilikama koje su pred nama te vjerujem da zajedničkim snagama možemo ostvariti značajan utjecaj u svijetu zabave kao i ispričati važne priče o svijetu u kojem živimo", kaže Nataša Buljan, koja je na novu dužnost stupila 1. siječnja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene