Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Razotkrivanje

Svirao gitaru u Saboru, recitirao Shakespearea nasred Trga: "Političari se ne bi trebali bojati onih koji nas biraju"

Aktualno Galerija Razotkrivanje Bojana Glavaševića - 7 Razotkrivanje Bojana Glavaševića - 7 Foto: DNEVNIK.hr Razotkrivanje Bojana Glavaševića - 6 Razotkrivanje Bojana Glavaševića - 6 Foto: DNEVNIK.hr Razotkrivanje Bojana Glavaševića - 5 Razotkrivanje Bojana Glavaševića - 5 Foto: DNEVNIK.hr Razotkrivanje Bojana Glavaševića - 4 Razotkrivanje Bojana Glavaševića - 4 Foto: DNEVNIK.hr +2 Razotkrivanje Bojana Glavaševića - 3 Galerija 1/7 >>
Zašto je posvojio hrta? Kako je u lockdownu naučio svirati gitaru? Zna li što znače najnovije hrvatske riječi te - konačno, je li mu bio problem recitirati Shakespearea nasred Trga bana Jelačića? Sve to razotkrio je Bojan Glavašević reporteru Dnevnika Nove TV Hrvoju Krešiću.

Bojan Glavašević Hrvoja Krešića dočekao je u Saboru svirajući gitaru. Ono što o njemu mnogi ne znaju je da je veliki ljubitelj umjetnosti - osim što svira, bavio se i glumom, prevođenjem i sl.

Kada se već pohvalio svojim recitatorskim umijećem morao ga je i pokazati, pa se nasred Trga Bana Jelačića popeo na rasvjetni stup i građanima i kamerama Dnevnika Nove TV izgovorio Shakespeareov monolog.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Bacili vijenac u Dunav Glavašević s izaslanstvom ZLB-a odao počast žrtvama u Vukovaru: "Ovo je moj grad"

"Nikad mi nije bio prooblem govoriti javno. Mislim da se političari ne bi trebali bojati onih koji te biraju i koje predstavljaš", rekao je.

Glavašević slobodno vrijeme rovodi i u šetnjama sa svojim psom - udomljenim hrtom. "Već 20 godina želim posvojiti hrta jer ih zloupotrebljavaju u utrkama i lovu. I nekako, divio sam im se, a najčešće ih nakon sezone lova u Španjolskoj ubijaju", ispričao je.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna GRAD BUDUĆNOSTI Bojan Glavašević: ''Kad me netko pita odakle sam, kažem da sam iz Vukovara. Ponosno''

Njegov hrt može trčati brzo, ali isto tako voli spavati tijekom dana. Kakva je situacija s oporbom - ćesto je se optužuje da je lijena.

"Baš u ovom sazivu sabora, mislim da imamo možda i najaktivniju oporbu do sada."

Što je još otkrio o svom poslovnom, ali i privatnom životu pogledajte u videu.

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene