Obavijesti Video Pretražite Navigacija
policija objavila

Tragedija na jugu Hrvatske: S više hitaca u glavu i vrat sin usmrtio teško pokretnog oca

Aktualno Galerija Ubojstvo u Dubrovniku - 6 Ubojstvo u Dubrovniku - 6 Foto: Bozo Radic/Cropix Ubojstvo u Dubrovniku Ubojstvo u Dubrovniku Foto: Bozo Radic/Cropix Ubojstvo u Dubrovniku - 5 Ubojstvo u Dubrovniku - 5 Foto: Bozo Radic/Cropix Ubojstvo u Dubrovniku - 4 Ubojstvo u Dubrovniku - 4 Foto: Bozo Radic/Cropix +2 Ubojstvo u Dubrovniku - 3 Galerija 1/7 >>
Policija je dovršila očevid teškog ubojstva u Dubrovniku.

Policijski službenici Službe kriminalističke policije Policijske uprave dubrovačko-neretvanske i Policijske postaje Dubrovnik, u suradnji sa Županijskim državnim odvjetništvom, proveli su kriminalističko istraživanje vezano uz ubojstvo u Dubrovniku.

Njime je utvrđena osnovana sumnja da je 40-godišnji muškarac počinio teško ubojstvo, a riječ je o usmrćivanju 83-godišnjaka s kojim je obiteljski povezan i s kojim je živio u zajedničkom kućanstvu. Prema neslužbenim informacijama, sin je ubio oca. 

Na mjestu događaja obavljen je očevid kojim je rukovodio županijski državni odvjetnik, a kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je osumnjičeni 7. travnja, u poslijepodnevnim satima, u obiteljskoj kući na predjelu Kantafiga u Dubrovniku, s više hitaca u vrat i glavu iz vatrenog oružja usmrtio teško pokretnog 83-godišnjaka, objavila je policija.

Nakon počinjenog ubojstva muškarac je policiji dojavio događaj i pješice napustio obiteljsku kuću te je vrlo brzo u blizini kuće pronađen, uhićen i doveden u prostorije policije na kriminalističko istraživanje.

Vatreno oružje kojim je počinjeno ubojstvo pronađeno je ispred obiteljske kuće.

Pročitajte i ovo Ubojstvo u Dubrovniku - 5 obiteljsko nasilje Tragedija u Dubrovniku: Sin ubio oca? Dnevnik Nove TV donosi detalje

Pročitajte i ovo Prevarant se predstavljao kao policajac - 3 Žrtve iz Hrvatske Pretvarao se da je policajac na tajnom zadatku pa pokrao starije za stotine tisuća eura: Policija opisala kako operira

Po nalogu Županijskog državnog odvjetništva tijelo usmrćenog muškarca je prevezeno na Odjel patologije dubrovačke bolnice gdje će se provesti obdukcija.

Osumnjičeni će tijekom današnjeg dana, uz kaznenu prijavu, biti predan pritvorskom nadzorniku.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene