Obavijesti Video Pretražite Navigacija
ZVIŽDAČICA NAJAVILA TUŽBU

Sud utvrdio da je otkaz Maji Đerek bio nezakonit: "Dužni su mi oko 500 tisuća kuna"

U utorak je na Općinskom radnom sudu u Zagrebu nepravomoćno utvrđeno da je otkaz koji je u Državnim nekretninama dobila zviždačica Maja Đerek nezakonit.

"Obrazloženje presude pročitano je danas u 13 sati, o čemu me obavijestio moj odvjetnik. U presudi je navedeno da nikad nisam dobila nikakvu opomenu pred otkaz i da je otkaz bio nezakonit", izjavila je poznata zviždačica Maja Đerek u utorak za Jutarnji list.

Ona je otpuštena prije dvije godine nakon što je u javnosti iznijela podatke o nepravilnostima u upravljanju državnom imovinom. 

Između ostalog, otkrila je i da je Mario Banožić sam sebi dodijelio na korištenje stan u Zagrebu veći od 90 kvadrata. Također, iznijela je i podatke o obnovi stana koji koristi Zvonimir Frka Petešić o trošku poreznih obveznika.

Pročitajte i ovo Mario Banožić DOZNAJE DNEVNIK NOVE TV USKOK i policija provjeravaju navode iz kaznene prijave protiv Banožića, on poručuje: "Znam da nemam nikakve veze u tom postupku"

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna ISTI CILJEVI Zviždačica Maja Đerek postaje prva savjetnica za imovinu u splitskoj gradskoj upravi

Đerek je najavila tužbu na ime zaostalih plaća, što do danas iznosi više od 500 tisuća kuna. Bude li presuda potvrđena, Đerek bi se trebala vratiti na posao u Državnim nekretninama.

 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene