Obavijesti Video Pretražite Navigacija
ISTI CILJEVI

Zviždačica Maja Đerek postaje prva savjetnica za imovinu u splitskoj gradskoj upravi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zviždačica Maja Đerek postaje prva savjetnica za imovinu u splitskoj gradskoj upravi. Potvrdio je to u petak gradonačelnik Ivica Puljak.

"Od idućeg tjedna Maja Đerek bit će naša savjetnica za gradsku imovinu. Do sada u Gradu Splitu nismo imenovali nijednog savjetnika pa će biti prva i jedina osoba s takvim angažmanom. Radila je kao direktorica sektora u tvrtki Državne nekretnine, gdje je dobila otkaz, nakon što je upozorila na brojne nepravilnosti u upravljanju državnom imovinom", najavio je u petak na društvenim mrežama splitski gradonačelnik Ivica Puljak.

Ustvrdio je kako se radi o stručnoj suradnji, za koju su se odlučili "kad su shvatili da imaju isti cilj i zalažu se za iste stvari kao i Maja Đerek".

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna traži reakciju vlade Zviždačica objavila dokumente: Hovat predložio osobu koja je predala nepotpunu prijavu?

  Pročitajte i ovo Maja Đerek - 1 OŠTRO UZVRATILA Zviždačica Maja Đerek reagirala na priopćenje MORH-a: "Bilo bi korisno da je Banožić naučio tko uopće upravlja državnom rezidencijom na Hvaru"

 

"A to je uvođenje reda. Kada smo došli na vlast u Splitu, naslijedili smo brojne probleme pa tako i probleme i nered u stanju gradskih nekretnina. Plan nam je izraditi registar gradskih nekretnina, istražiti stanje i izraditi nove pravilnike, a ona je ekspert upravo za tu problematiku", napisao je Puljak.

 

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene