Maja Đerek
Maja Đerek Foto: Marin Tironi/Pixsell

Zviždačica Maja Đerek postaje prva savjetnica za imovinu u splitskoj gradskoj upravi. Potvrdio je to u petak gradonačelnik Ivica Puljak.


"Od idućeg tjedna Maja Đerek bit će naša savjetnica za gradsku imovinu. Do sada u Gradu Splitu nismo imenovali nijednog savjetnika pa će biti prva i jedina osoba s takvim angažmanom. Radila je kao direktorica sektora u tvrtki Državne nekretnine, gdje je dobila otkaz, nakon što je upozorila na brojne nepravilnosti u upravljanju državnom imovinom", najavio je u petak na društvenim mrežama splitski gradonačelnik Ivica Puljak.

Ustvrdio je kako se radi o stručnoj suradnji, za koju su se odlučili "kad su shvatili da imaju isti cilj i zalažu se za iste stvari kao i Maja Đerek".

Maja Đerek Zviždačica objavila dokumente: Hovat predložio osobu koja je predala nepotpunu prijavu?

  Maja Đerek Zviždačica Maja Đerek reagirala na priopćenje MORH-a: "Bilo bi korisno da je Banožić naučio tko uopće upravlja državnom rezidencijom na Hvaru"

 

"A to je uvođenje reda. Kada smo došli na vlast u Splitu, naslijedili smo brojne probleme pa tako i probleme i nered u stanju gradskih nekretnina. Plan nam je izraditi registar gradskih nekretnina, istražiti stanje i izraditi nove pravilnike, a ona je ekspert upravo za tu problematiku", napisao je Puljak.

 

 

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju