Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zagrepčani, budite strpljivi

Erdogan dolazi u Zagreb: Od utorka do četvrtka posebna regulacija prometa u dijelu grada

Zagrebačka policija javlja da će tijekom srijede i četvrtka biti posebna regulacija prometa u centru Zagreba i zamolila građane za strpljenje.

Zbog posjeta turskog predsjednika Recepa Tayyipa Erdogana Hrvatskoj u Zagrebu će tijekom tri dana vrijediti posebna regulacija prometa. Zagrebačka policija moli građane da poštuju propise i budu strpljivi jer će povremeno dolaziti do prekida i preusmjeravanja prometa, a u centru Zagreba na nekim dijelovima bit će zabranjeno parkiranje.

"U srijedu, 7. rujna i u četvrtak, 8. rujna 2022. godine očekuje se dolazak i boravak stranog državnog izaslanstva na čelu s najvišim državnim dužnosnicima na područje grada Zagreba i Velike Gorice, a slijedom čega će se zbog provedbe posebnih mjera sigurnosti, uspostaviti privremena regulacija prometa kojom prilikom će dolaziti do povremenog kratkotrajnog prekidanja prometa uz pravovremena preusmjeravanja prometa i uz nazočnost policijskih službenika.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna VELIKI KOMPLEKS FOTO/VIDEO Sisak uskoro otvara vrata džamije i Islamskog centra, dolazi i Erdogan: "Svi su dobrodošli"

Pročitajte i ovo Oprez na cestama - 2 Oprezno u prometu Počinje škola! Evo na što moraju paziti vozači i roditelji

Osim navedenog, na području užeg centra grada Zagreba će se od utorka, 6. rujna 2022. godine od 6 sati pa do četvrtka, 8. rujna 2022. godine do 22 sata uspostaviti privremena zabrana zaustavljanja i parkiranja vozila na posebno označenim mjestima trakama "Stop - policija", o čemu se vlasnike vozila i stanare zgrada na navedenim lokacijama prethodno upoznalo", objavila je zagrebačka policija.

Objavljene su i karte s obilaznim pravcima, a možete ih pogledati >>OVDJE

Policija već u ponedjeljak po gradu počela postavljati trake.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene