Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dan otvorenih vrata

Zanimaju vas borilačke vještine i akrobacije na motoru? Policija će prikazati kako izgleda njihov posao

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kako bi se mladima približio policijski poziv, Policijska akademija u petak od 9 do 14 sati u zagrebačkoj Aveniji Gojka Šuška 1 organizira Dan otvorenih vrata.

Policija poziva građane, a posebno mlade mlađe od 28 godina koji su završili srednju školu, ako žele promijeniti zanimanje, da posjete Policijsku akademiju i saznaju kako poslati policajac/policajka.

Demo timovi Policijske škole Josipa Jovića pokazat će rukovanje vatrenim oružjem, borilačkim vještinama i primjenu policijskih ovlasti. Interventna jedinica policije pokazat će rukovanje policijskom palicom tonfom, dok će policijski službenici na motociklima izvesti vožnju spretnosti prometnih policije.

Služba za obuku vodiča i dresuru službenih pasa pokazat će rad sa službenim psima. Svoj rad će predstaviti i ostali rodovi policije.

Pročitajte i ovo Psi tragači - 5 Pripreme u slučaju potresa I oni su spremni: "Pružaju nam na neki način jedno smirenje, sigurnost''

Natječaj za upis u Program srednjoškolskog obrazovanja odraslih za zanimanje policajac/policajka u 2022./2023. godini otvoren je do 15. kolovoza, a sve informacije mogu se pronaći na web stranicama Ministarstva unutarnjih poslova i policijskih uprava te u svakoj policijskoj postaji.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene