Obavijesti Video Pretražite Navigacija
PODMETNUTI POŽARI?

Plamena zagrebačka noć: Gorjeli BMW, Mercedes i Ford Tranzit

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Nepoznati je počinitelj u noći na četvrtak najvjerojatnije otvorenim plamenom podmetnuo požar na skupocjenom BMW-u u zagrebačkoj Peščenici, a istoga dana u Zagrebu su gorjela još dva automobila, za koje još traje policijski očevid.

Nadopunom jučerašnje informacije kako je oko 40 minuta iza ponoći na Peščenici izbio požar osobnog automobila BMW 5 riječkih registracija u vlasništvu 33-godišnjakinje, iz policije su u petak iznijeli rezultate očevida prema kojima je netko nepoznat podmetnuo taj požar.

Vatra je oštetila obližnju garažu i nadstrešnicu u vlasništvu 61-godišnjaka, a materijalna šteta, koja zasad nije točno utvrđena, procjenjuje se većom.

Policija je objavila i kako je sinoć u Novom Zagrebu iz zasad neutvrđenog razloga izbio požar Forda Tranzit zagrebačkih registracija u vlasništvu jednog zagrebačkog obrta.

Ozlijeđenih osoba nije bilo, požar su ugasili vatrogasci, a u policiji najavljuju kako će očevid obaviti tijekom dana.

Pročitajte i ovo U Zagrebu izgorio automobil Buktinja na Ferenščici U Zagrebu gorio automobil: "Vidjeli smo čovjeka s fantomkom na glavi i s bocom nečega u ruci"

Pročitajte i ovo Požar automobila u Zagrebu - 2 INTERVENCIJA VATROGASACA Buktinja na Gornjem gradu: Planuo Audi, oštećena još dva automobila

Sat vremena kasnije, oko 20:30, u Maksimiru je također iz zasad neutvrđenih razloga izbio požar na Mercedesu zagrebačkih registracija u vlasništvu 55-godišnjaka.

Požar su ugasili vatrogasci, a ozlijeđenih nije bilo.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene