Obavijesti Video Pretražite Navigacija
SALVA KRITIKA

Ministar Beroš čestitao Božić video čestitkom: Nisu mu se svidjeli komentari građana, pa ih izbrisao?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ministar zdravstva Vili Beroš građanima je videoporukom zaželio sretan Božić, no njegova čestitka nekima nije baš najbolje legla.

Povodom Božića ministar zdravstva Vili Beroš građanima je uputio prigodnu čestitku. U videoporuci koju je objavio na Twitteru istaknuo je kako zdravlje treba biti prvo na listi želja, aludirajući kako mnogi za Božić žele nove mobitele, veću plaću, bolji posao, itd. te poručio građanima da sastave svoju listu želja.

Mnogima baš i nije najbolje sjela ta čestitka pa se moglo naići na poruke kao što su: "I ja sam stavio zdravlje, ali, eto, na kontrolni kod kardiologa moram čekati samo pet mjeseci" ili "I ja sam prije mjesec dana stavila zdravlje na prvo mjesto i htjela dermatologu pa su rekli da mogu krajem 2023."

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna OBILAZAK RADOVA Ministar Beroš o slučaju 9-godišnjaka i petarde: Poslao važnu poruku svim roditeljima

Jedan je korisnik napisao: "Oftamolog šest mjeseci, alergo test sedam mjeseci", dok je drugi nezadovoljni korisnik istaknuo da je to gadljivo. "Liste čekanja su ogromne. Ako nemaš lova za privatno, možeš se ubiti."

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna OBNOVA NAKON POTRESA Beroš i Markotić obišli radove u Zaraznoj bolnici: "Do kraja proljeća obnovit će se prostor za radiologiju koja će biti vrhunski opremljena"

Većina je komentara potom izbrisana, a od onih koji kritiziraju ministrovu čestitku, ostao je za sada samo ovaj:

"Stavio sam ja zdravlje na prvo mjesto, ali liste čekanja kažu - ne može."

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene