Obavijesti Video Pretražite Navigacija
USPJEH U TOKIJU

Milanović i Plenković čestitali Matei Jelić i Toniju Kanaetu na olimpijskim medaljama: ''Hrvatska je ponosna na vas!''

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Odmah nakon što je tekvondašica Matea Jelić osvojila zlato na Olimpijskim igrama u Tokiju počele su stizati čestitke sa svih strana, a među njima i one dvojice čelnih ljudi Hrvatske, premijera Andreja Plenkovića i predsjednika Republike Zorana Milanovića.

Ranije danas i tekvondaš Toni Kanaet osvojio je medalju na Olimpijskim igrama u Tokiju okitivši se broncom. Oboje su članovi Taekwondo kluba Marjan iz Splita.

Pročitajte i ovo Matea Jelić i Toni Kanaet (Foto: S.D.) Lijepa priča Bivši par osvojio obje medalje za Hrvatsku u Tokiju: Dolaze iz istog kluba, skupa su sparirali

''Čestitam Matei Jelić na osvajanju zlatne olimpijske medalje u taekwondou, čestitam Toniju Kanaetu na osvajanju brončane olimpijske medalje u taekwondou. Svojim upornim radom prije Igara i onda sigurnim i čvrstim nastupima u Tokiju, vrijednim medalja, razveselili ste Hrvatsku već na samom početku Olimpijskih igara. Hvala vam što gledamo hrvatski barjak na olimpijskim postoljima, kao što smo priželjkivali'', stoji u čestitci predsjednika Republike Zorana Milanovića objavljenoj na Facebooku.



Nekoliko minuta nakon Milanovića oglasio se na Twitteru i predsjednik Vlade Andrej Plenković: ''Matea Jelić osvojila je prvo zlato za Hrvatsku na Olimpijskim igrama u Tokiju. Čestitke od srca na velikom uspjehu. Fantastičan nastup naših taekwondo reprezentativaca danas. Hrvatska je ponosna na vas!'' 

 



 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene