Obavijesti Video Pretražite Navigacija
zbog ocjena

"Ja sam te rodila, ja ću te i zadaviti": Majka osuđena jer je sinu slala uznemirujuće poruke

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Zbog neprimjerenih poruka koje je majka iz Karlovca slala svom sinu, nepravomoćno je osuđena.

"Srami se, psihopate bolesni, šupčino. Gadiš mi se, ubij se, đubre jedno, baci se pod vlak da ispadne da si žrtva. Ja sam te rodila, ja ću te i zadaviti", napisala je majka (50) iz Karlovca svom sinu (18) u rujnu prošle godine.

Zbog tih je poruka sada nepravomoćno osuđena. Na sudu se branila da je bila revoltirana sinovim lošim ocjenama i agresivnim ponašanjem te odustajanjem od sudjelovanja u izvanškolskim aktivnostima, prenosi Danica.

Pročitajte i ovo Tramvaj iskočio iz tračnica i sudario se s drugim tramvajem na križanju Vukovarske ulice i Avenije Marina Držića u Zagrebu - 3 Gužve u prometu VIDEO/FOTO Pogledajte prizore kaosa u Zagrebu: Tramvaj izletio iz tračnica i sudario se s drugim

Majka je dodala da je poruke slala preko Whatsappa jer je bila u očaju, a pogrdnih riječi se srami. Njezin je sin pak rekao da ga je uznemirilo to što mu je majka rekla da se baci pod vlak i ubije, ali to nije povrijedilo njegovo dostojanstvo. 

"Želim da se naši odnosi normaliziraju. U međuvremenu sam se odselio u studentski dom i sada studiram u Zagrebu", dodao je sin.

Majka mora platiti 300 eura kazne i 20 eura sudskih troškova.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene