Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Salsa filarmonica'

Održan 'Koncert za život' u Lisinskom - sjećanje na Anu Rukavinu i Vjekoslava Šuteja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Održan je sada već tradicionalni koncert za Zakladu Ana Rukavina pod nazivom 'Koncert za život'. Koncert je održan u organizaciji Zagrebačke filharmonije i uz medijsku podršku partnera Zaklade Nove TV.

Koncert se održava u sjećanje na Anu i maestra Vjekoslava Šuteja, a pod visokim pokroviteljstvom Predsjednika Republike Hrvatske, prof. dr. sc. Ive Josipovića i pod pokroviteljstvom Grada Zagreba.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Želim život Politički vrh u call centru: Predsjednik, ministri i brojni političari razgovarali s građanima Slika nije dostupna 'Želim život' Veliki humanitarni spektakl: 20. prosinca svi na Trg bana Jelačića!

Na programu ovogodišnjeg koncerta bila je „Salsa filarmonica“, a izveo ju je orkestar Zagrebačke filharmonije pod vodstvom maestra Alana Bjelinskog uz solističke nastupe nezamjenjivog latinoameričkog glazbenika i pokretača latino scene u Hrvatskoj Ricarda Luquea i Olvide Ruiz Castellanos, pjevačice karakterističnog kubanskog zvuka i načina pjevanja. Dinamičnim vokalnim izvedbama na pozornici su se pridružili i vrhunski salsa plesači.

Upravo temperamentnim i životnim ritmovima salse proslavilo će se ono, svima nama najdragocjenije – život! Cijena ulaznica bila je jedinstvena i iznosila 50 kuna, a sav prihod prikupljen od prodaje karata namijenjen je za daljnji rad Zaklade Ana Rukavina.

Zaklada Ana Rukavina svojim djelovanjem nastoji jačati osjećaj građanske solidarnosti i osnažiti filantropske vrijednosti u zajednici. S početnih 150 građana upisanih u Registar dobrovoljnih darivatelja krvotvornih matičnih stanica, neumornim radom Zaklade taj je broj danas povećan na 37.881. Time je omogućeno 25 transplantacija donora iz Hrvatskog registra za pacijente u Hrvatskoj i inozemstvu čime je bolesnima i njihovim obiteljima darovana nova nada i prilika za život.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene